MU7002 ma słabsze parametry od KS7000, więc moim skromnym zdaniem taka zamiana pozbawiona jest sensu.
Jest tutaj ktoś kto odpowie na moje pytanie?
Ustawienia można zapisać w formie jakiegoś pliku na dysku zewnętrznym? Na jakiej zasadzie? To jakiś plik "wsadowy", który potem ustawi wszystko jak było?
Tak nawiasem nie kupujcie zakrzywionych bo to absolutnie nic nie daje poza tym że są droższe. Może jakby tv miał z 100 cali to tak ale przy 55' siedząc nawet przed tv nic nie daje. Chwyt marketingowy. Piszę to jako posiadacz 7500. Testowałem w grach filmach itd. Wręcz zakrzywienie działa na niekorzyść bo gorsze kąty.
Kupowanie 7500 zamiast 7000 jest bez sensu chyba że w tej samej cenie. Piszę to jako posiadacz 7500. Zakrzywiony ekran ABSOLUTNIE NIC NIE DAJE przy takim rozmiarze!!Jadę wlłasnie zobaczycć 55ks7500 jesli mi przypasuje i bedzie ok to weznę z tej promo w euro rtv.
Miałm się wstrzymać jeszcze i kupić pózniej z seri mu7000 ale wychodzi że są gorsze więc nie ma na co czekać.
Też mam teraz zakrzywiony i też potwierdzam
Mam pytanko Czy odpalając plik z HDR Lub YouTube z HDR nie powinien mi wyskoczyć napis w góry że tv wchodzi w tryb HDR? Widzę że telewizor jest w trybie HDR ale brakuje mi tej informacji kiedyś jak testowałem ten sam telewizor w sklepie a owa informacja pojawiała się.
dokładnie...
Jak myślisz czy jest sens w poszukiwaniu KS i ryzykowaniem ze ten bedzie dobry. rowniez nie widze sensu kupowania MU... Lubie Samsunga przez ten Connect Box jak to sie nazywa i przez system. Android itp strasznie mnie drazni