Miał ktoś problem z pendrive? Po włożeniu zawiesiło się po wyjęciu,wyłączeniu tv to samo
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tak się dzieje gdy na pendrive lub karcie SD/MicroSD jest b.dużo plików zdjęcia,filmy.Wrzuciłem ostatnio karte SD z aparatu 400 fotek i 30 filmów,mielił około minuty,dopiero po takim mieleniu pokazał zawartość.Raz mi sie zdarzyło nie do końca wetknełem USB z dysku SSD i efekt był podobny,mielił,mielił,mielił...... i nic nie zmielił,wiec masz dwa rozwiazania
Proszę wytłumaczcie mi jak pilotem który jest dodawany do tego telewizora obsługuje się inne urządzenia ? Ten pilot ma minimum przycisków i jakoś ciężko mi sobie to wyobrazić.
Nie mam jeszcze tego telewizora. Chodziło mi jak na tym pilocie wybiera się inne urządzenie i steruje nim ?
Pilota parujesz przy podłączeniu nowego urządzenia,wyskakuje odpowiedni komunikat,wybierasz producenta,model itd.... ,i nic nie przełączasz później na pilocie.przyciski do sterowania innymi urządzeniami sa na kółku,123,play-stop,Extra itd... musisz obczaic samemu lub poczytać instrukcje,na prawdę prosta sprawa mimo że pilot ma mało przycisków.Pilot wykorzystuje podczerwień do sterowania innymi urządzeniami,z bluetooth nie sprawdzałem.