Fausto z tego co pamiętam wcześniej kupiłeś Sony xd8505 i wymieniłeś na Samsunga tak?Wlasnie noc nie chce. Nie znam sie az tak ale chyba swieci wporzadku?
Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
Tak, dawno juz zapomniałem o tym Xd8505. Niestety nie byl to trafny wybor. Moze z powodu matrycy ips gdyż zawsze mialem matryve VA w swoich telewizorach i byly to samsungi. Jakosc obrazu naprawdę robi wrazenie. Kwestia wizualna rowniez jak najbardziej. Pilot smukly i swietny desing tak samo jak sam tv. Brak androida.. nie uważam to za zaden problem gdyz to co potrzebuje znajde również tutaj. Sama jakosc wykonania , odpukac chyba trafiłem ogarnieta sztukę. Dla pewnosci nie zrywam żadnych folii z ramki czy z obudowy telewizora gdyz mam 30 dni na zwrot w MM. Z ps4 pro wspolgra swietnieFausto z tego co pamiętam wcześniej kupiłeś Sony xd8505 i wymieniłeś na Samsunga tak?
Jakbyś mógł na szybko opisać jak wrażenia po przesiadcePozdro
witam
ks7000 + ariva 4k nie dziala wspolny pilot - telewizor nie posiada na liscie tego dekodera. ktos moze potwierdzic ?
Dla pewnosci nie zrywam żadnych folii z ramki czy z obudowy telewizora gdyz mam 30 dni na zwrot w MM.
Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka