Macie okazje ich pocisnać na fb bo dosyć spory wątek się zrobił o rozklejającej sie obudowie w ich poście o targach
Mojego 60'KS7000 wzięli na serwis gdyż miałem problem niebieskich plam na matrycy po wytarciu szmatką. Mają wymienić matrycę.
To prawda, ten tv cholernie ciężko się czyści.
Po montażu na ścianie kupiłem specjalny preparat do LCD, którym próbowałem go domyć. Używałem go bardzo delikatnie- wycierałem specjalną irchą delikatnie zwilżoną, później zwykłą, suchą. Niestety efekt jest daleki od oczekiwań, na ekranie pozostają smugi które nie chcą się doczyścić.
Ktoś ma jakieś pomysły? Jak Wy czyścicie ten tv?
Ja dziś czyściłem plamę od tłustej łapy, udało się bezproblemowo pomarańczowym W5 w spray z Lidla na tłuste plamy. Niestety ten sam preparat nie działa na matowe LCD, zostawia smugi
Mogę mówić wyłącznie o sobie: tak, działa bez pudła. Moduł CI+ cyfra, dysk Toshiba. Działa wszystko, nagrywanie, time shift, zatrzymywanie na żywo (to też TS w sumie).
Rozszerz swoja wypowiedź, pomyślimy co z tym mozna zrobić.
Możecie wrzucić fotki tech niebieskich smug na matrycy? i płynów jakich używacie do czyszczenia swoich KS7000. Czy takie smugi to podstawa do reklamacji?