Co do wykonania Sony XD9305, to nie ma aż tak kolorowo, ludzie na sąsiednim forum zgłaszali "krzywą" - wygiętą obudowę. Zdjęcia robione były z boku TV.
Zadnych bad pixeli i odstajacych ramek nie masz?
Ludzie powiedzcie mi jak ja się mam przekonać do Samsungs. Wcześniej zamówiony ks7000 zwrócony( odstająca obudowa), dziś po negocjacji fajna cena i 4 lata gwarancji w salonie Samsung. Stwierdziłem że mogę wydać nawet 7000zł byle miał do 50 cali. Szczęśliwy idę do salonu, a tu po rozpakowaniu co: obudowa odstaje w lewym dolnym rogu i nie zatrzaskuje się jakaś porażka, w czwartek ma przyjść nowy model ale już zaczynam wątpić w tą markę mimo iż nie zacząłem jej jeszcze użytkować. Sam już nie wiem czy nie lepiej wrócić do 1 typu, tzn. Sony 49xd83, niestety IPS, ale przy oglądaniu przy oświetleniu aż tak wielkiego znaczenie chyba nie będzie. Ma ktoś jeszcze jakieś innej opcje na fajny, solidny tv do 50 cali???
Popieram kolegę ks8000 ... nie rozumiem dlaczego wszyscy uparli się na ks7000 skoro taki badziew to chyba można dołożyć parę groszy i mieć wszystko ok zamiast tu psioczyć.... dobre wykonanie co roku to modele 8-9 .... strasznie nudny ten wątek w zasadzie tylko o obudowach i bad pikselach. ... [emoji24]Ludzie powiedzcie mi jak ja się mam przekonać do Samsungs. Wcześniej zamówiony ks7000 zwrócony( odstająca obudowa), dziś po negocjacji fajna cena i 4 lata gwarancji w salonie Samsung. Stwierdziłem że mogę wydać nawet 7000zł byle miał do 50 cali. Szczęśliwy idę do salonu, a tu po rozpakowaniu co: obudowa odstaje w lewym dolnym rogu i nie zatrzaskuje się jakaś porażka, w czwartek ma przyjść nowy model ale już zaczynam wątpić w tą markę mimo iż nie zacząłem jej jeszcze użytkować. Sam już nie wiem czy nie lepiej wrócić do 1 typu, tzn. Sony 49xd83, niestety IPS, ale przy oglądaniu przy oświetleniu aż tak wielkiego znaczenie chyba nie będzie. Ma ktoś jeszcze jakieś innej opcje na fajny, solidny tv do 50 cali???
Popieram kolegę ks8000 ... nie rozumiem dlaczego wszyscy uparli się na ks7000 skoro taki badziew to chyba można dołożyć parę groszy i mieć wszystko ok zamiast tu psioczyć.... dobre wykonanie co roku to modele 8-9 .... strasznie nudny ten wątek w zasadzie tylko o obudowach i bad pikselach. ... [emoji24]
wytapane przez tapanie...
Możemy już o czymś ciekawszym zacząć rozmawiać. ... juz wystarczy
Możemy już o czymś ciekawszym zacząć rozmawiać. ... juz wystarczy .... nie chcę być złośliwy ale w tv liczy się też coś innego poza obudową. ...
Może zacznij opowiadać jak wrażenia z obrazu.... ustawień. .. dźwięku. ...