waszek_rmc
New member
Gdyby tak było, to różnica w cenie nie wynosiłaby 1500 zl
Dziękuję za uznanie heheJa zawsze zadaję trudne pytania
hehe. Chciałbym bardzo znać odpowiedź na to pytanie. Zaczynam szukać przejściówki z jack na optyczny, co bym do TV podłączył słuchawki, a od czasu do czasu amplituner (bo jednak z małymi dziećmi częściej słucham przez słuchawki, niż oglądam na kinie TV). Z tego co się już orientowałem to chyba takiej nie ma
![]()
I coś ci się poprawiło po zmianie tych ustawień?
Witam! Właśnie nabyłem 60e6500 i chciałem się was poradzić odnośnie uchwytu na ścianę. Nie potrzebuje aby był uchylny. Ale czytałem, że wymagana jest pewna odległość od ściany. 10cm? Czy coś takiego wystarczy:
UCHWYT wieszak na TELEWIZOR SONY LG SAMSUNG SHARP (281344888- Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Może polecacie coś innego, co sami macie i jest sprawdzone. Z góry dzięki za pomoc
Witam! Właśnie nabyłem 60e6500 i chciałem się was poradzić odnośnie uchwytu na ścianę. Nie potrzebuje aby był uchylny. Ale czytałem, że wymagana jest pewna odległość od ściany. 10cm? Czy coś takiego wystarczy:
UCHWYT wieszak na TELEWIZOR SONY LG SAMSUNG SHARP (281344888- Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Może polecacie coś innego, co sami macie i jest sprawdzone. Z góry dzięki za pomoc
Przesiadłem się ze starego acz dobrze służącego Sony 32u2000. Najpierw miał być Philips 55pfl6007 ale posty w tym temacie oraz testy i opinie na zagranicznych portalach przekonały mnie do plazmy, a 5 cali więcej pozwoliły położyć Samsunga nad Panasem 55st50![]()
Wrażeniami oczywiście podzielę się jak tylko będę je miałTelewizor kupiony ale dostarczony zostanie w poniedziałek.
Ten wieszak ma tylko 5cm odtępu TV od ściany. Nie za mało jak na plazmę? nie grzeje się się za bardzo?Ja zakupiłem coś takiego i jestem z wieszaczka zadowolony
UCHWYT WIESZAK do TV LCD LED 30-63 60kg REGULOWANY (2834425232) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wieszak podobny ale troszkę kaski w kieszonce zostanie :bober:
Ten wieszak ma tylko 5cm odtępu TV od ściany. Nie za mało jak na plazmę? nie grzeje się się za bardzo?
Również od niedawna jestem posiadaczem plazmy Samsunga. Mam w związku z tym takie oto pytanie: jaki polecilibyście zestaw głośników 5.1 do tego tv. Ponoć da radę podpiąć taki zestaw i uzyskać dźwięk przestrzenny. Zależy mi na kompaktowych rozmiarach, cena do 1000 zł.
Myślę że lepszą opcją niż Logitech będzie JBL Cinema 300 czy Harman Kardon HKTS 9. Uznane marki sprzętu audio.