Po 2 dniach oglądania, mogę powiedzieć że jestem zadowolony z zakupu.
Obraz na kanałach HD jest super, 3d również (na ustawieniach fabrycznych).
Z USB czyta filmy bez problemu.
Funkcje multimedialne 1 klasa - WiFi, AllShare + smartfon działa super.
Chociaż mam 4 okna w pokoju odbicia światła są do zaakceptowania (zawsze mogę roletę zasłonić).
W Panasonicu było podobnie.
Zgadzam się w 100 %, multimedialnie wymiata, ciągle mnie zaskakuje. Warto dodać, że dźwięk w porównaniu do Leda zdecydowanie lepszy i głębszy. Co do obrazu naprawdę fajny obraz, na początku strasznie mi przeszkadzała różnica ostrości obrazu względem LED LCD firmy LG, lecz przyzwyczaiłem się do myśli, iż plazma nie ma takiej ostrości niż LED. Na razie jade na ustawieniach fabrycznych.
Konwersja obrazu z 2D na 3D bez większych fajerwerków, natomiast już obraz prawdziwy 3D rewelacja.
Nie wiem co z tym DTS, nie mam jak sprawdzić bo nie mam amplitunera.
Bałem się, iż mając okna od południowej strony, będę miał odbicia w TV. TV stoi prostopadle do okna na ścianie wschodniej, najgorzej jest o 12 ale spokojnie da się oglądać TV i światło mi w ogóle nie przeszkadza. Uważam, że ma dobry filtr, a ten test KIKI-ego porównujący ST50 z E8000, na pewno nie jest wiarygodny jeśli chodzi o odbicia (resztę się nie wypowiadam), tego typu porównania robiłem z 10 razy, wierzcie mi, iż ST50 równie odbija jak E6500. Sprawdzałem w sklepie, kazałem nawet w Saturnie je przestawiać raz w jedną raz w drugą stronę. Violator74 słusznie zauważył, że ST50 stoi bardziej w cieniu niż E8000.
Jak macie pytania piszcie.
Plusy:
Jest ich tyle, że nie chce mi się pisać

.
Można podłączyć i klawiaturę i myszkę.
Co do minusów
- 2x port USB przy tak multimedialnym TV to za mało, brakuje mi jeszcze przynajmniej jednego (1x dysk do PVR, 1x dysk do oglądania, 1x Mysz+klawiatura o ile się posiada taki zestaw)
-ostrość konturu obrazu (mam porównanie z LED, ale tym się nie przejmujcie bo i tak jest b.dobra. Po prostu trochę mi jej brakuje)
- brak wyjścia słuchawkowego
- mozolne i długotrwałe ustawianie kolejności kanałów (zakładamy, że już poukładaliśmy kanały w kolejności, dostarczyciel kablówki dołączył jeden fajny kanał, chcemy go ustawić gdzieś na początku, to musimy wszystkie kanały o jeden do tyłu poprzestawiać ręcznie ;( . Piszę o tym gdyż listę z kanałami można eksportować i importować

, ale na razie mi się to nie udało po próbie edycji programów na komputerze )