Zadzwoniłem na infolinie samsunga i nie uzyskałem jednoznacznej odpowiedzi. Na początku poinformowano, że matryce są takie same i wyprodukowane przez samsunga i nie wie dlaczego w sklepie powiedziano coś innego.
Później po wspomnieniu o serii A usłyszałem, że
- to nie ma znaczenia bo gwarancja jest samsunga niezależnie od tego jaka matryca jest zamontowana
- to jest tajemnica handlowa jaką matryce wkładają
- nie mają obowiązku o tym informować
- produkują matryce nie tylko dla siebie itd.
Zostałem zapytany skąd mam takie informacje. Powiedziałem, że z forum. Uzyskałem odpowiedź, że nie może odpowiadać za to co na forum piszą. Odpowiedziałem, że nie odpowiada a ja chcę tylko żeby się do tego odniósł.
No więc już sam nie wiem.
Chyba zostanę przy 37'' bo 3 dodatkowe cale kosztują ok 700zł
Myślicie, że za miesiąc ceny wyraźnie spadną? Nie spieszy mi się aż tak bardzo z zakupem.
Później po wspomnieniu o serii A usłyszałem, że
- to nie ma znaczenia bo gwarancja jest samsunga niezależnie od tego jaka matryca jest zamontowana
- to jest tajemnica handlowa jaką matryce wkładają
- nie mają obowiązku o tym informować
- produkują matryce nie tylko dla siebie itd.
Zostałem zapytany skąd mam takie informacje. Powiedziałem, że z forum. Uzyskałem odpowiedź, że nie może odpowiadać za to co na forum piszą. Odpowiedziałem, że nie odpowiada a ja chcę tylko żeby się do tego odniósł.
No więc już sam nie wiem.
Chyba zostanę przy 37'' bo 3 dodatkowe cale kosztują ok 700zł
Myślicie, że za miesiąc ceny wyraźnie spadną? Nie spieszy mi się aż tak bardzo z zakupem.