Andrew-A15
New member
reaven napisał:U mnie jest 600ms.
...
Tak też mi się wydawało.
Dzięki reaven, że mogłem się upewnić.
reaven napisał:U mnie jest 600ms.
...
na logike model 46" nie powinien sie roznic w kwestii obslugi od twojego 40" - niestety nie moge wklejac linkow, ale wejdz na strone samsunga na model le46b750 - dalej "support i centrum pobierania" i tam bedziesz mial user manual miedzy innymi w wersji polskiejdivers123 napisał:Dzięki Kiki za pomoc i chęci ,ale już nabyłem tv
Kupiłem model LE40B750,teraz potrzebuję jedynie polskiej instrukcji obsługi gdyż mieszkam w Angli tu też go zakupiłem no i takowiej nie posiada.Szukałem też na stronie samsunga lecz niema w PL.
Jeśli ktoś posiada taką instrukcję w pl prosiłbym o wysłanie na adres divers123@gmail.com
Pozdrawiam
Paweł
adas1 napisał:tv wyłączony- info, menu, mute, standby(czerwony guziczek na pilocie)
Może by zadzwonić do serwisu samsunga i zapytać czy ingerencja w menu serwisowe to utrata gwarancji ,sam przymierzam się do kupna 46b550 ile cali kupiłeś, możesz podzielić się wrażeniami tego lcd w domowych warunkach pozdrawiamdamian474 napisał:Witam. Zakupiłem właśnie Samsunga B550. I chciałbym się dowiedzieć czy włączanie w trybie serwisowym żeby mógł odtwarzać video przez USB jest związane z utratą gwarancji? Prosiłbym o potwierdzone informacje, ponieważ ludzie różnie piszą i już sam nie wiem jak to ma być. Pozdrawiam
darok napisał:Może by zadzwonić do serwisu samsunga i zapytać czy ingerencja w menu serwisowe to utrata gwarancji ,sam przymierzam się do kupna 46b550 ile cali kupiłeś, możesz podzielić się wrażeniami tego lcd w domowych warunkach pozdrawiam
Wg samsunga różnice między 550 a 650 to nie tylko multimedia i 100Hz.denon75 napisał:Nawet jeżeli jakieś są to wg mnie nieznaczące i nie warto dopłacać 1000zł czy więcej za 100Hz/200Hz