Samsung samrt Tv Youtube błąd?

wnuczeq

New member
wybaczcie że może nie w temacie ale w tym momencie pilnie potrzebuje youtube na moim telewizorze .
Dziś rano śmigało normalnie , kiedy wróciłem z pracy nagle youtube ma następujący wybryk
postimg.org/image/jrla1nb1n/4046710e/
pilnie potrzebuje na teraz dlatego szukam każdej możliwej opcji

wnuczeq

New member
robiłem również reset huba nie pomogło , inne aplikację działają normalnie..
w necie dalej nie mogę znaleźć nic o takim błędzie a szukałem dziś cały dzień ;/

accu

New member
Bez reklam
Witam uprzejmie,

Proszę może zainstalować od nowa telewizor albo przywróć jego ustawienia fabryczne , a potem odśwież zawartość internetową.W routerze możesz sprawdzić , czy nie występują kolizje , jeżeli tak , to
można zrobić również reset routera.
Miałem podobną sytuację w telewizorze moim firmy Sony W905A .(wewnętrzną kolizję aplikacji YouTube.
Na białym ekranie w lewym , górnym narożniku po angielsku :This page display failed.Please check the following items: 1.Is URL correct? 2.Is Network settings correct? 3.Is LAN cable connected?
In certain network situations ,it may not be displaeyd even under correct setup.Inne aplikacje działały.

Zainstalowałem od nowa telewizor Sony , następnie odświeżyłem zawartość internetową . Sprawdziłem , czy na routerze w jego właściwościach nie ma żadnych kolizji .
Udało mnie się aplikację YouTube przywrócić "do życia".

Pozdrawiam,:)
accu
:kom:

Ostatnia edycja:

wnuczeq

New member
Przy przywróceniu ustawień fabrycznych itd. itd. tej całej zabawy z routerem nic nie pomogło ale teraz zobaczyłem i nagle działa nie wiem jak :O totalne zdziwienie .

Temat do zamknięcia.

accu

New member
Bez reklam
Przy przywróceniu ustawień fabrycznych itd. itd. tej całej zabawy z routerem nic nie pomogło ale teraz zobaczyłem i nagle działa nie wiem jak :O totalne zdziwienie .

Temat do zamknięcia.

Witam uprzejmie,

Mnie pomogło , dlatego się odezwałem . Może również wchodziła sprawa konserwacji serwera , nie
można tego wykluczyć . Dobrze , że już aplikacja YouTube u Ciebie działa.
Bez niej jak "bez ręki" , przynajmniej dla mnie .:|Koncerty rockowe i inne "sprawy".

Pozdrawiam,:)
accu
:kom:K

Do góry