Samsung QE65QN92C - kilka pytań do użytkowników

Lucas83

Member
Hello,

Mam kilka pytań do użytkowników Samsunga 65" QN92C:

• czy w Waszych egzemplarzach tylna obudowa dosyć łatwo poddaje się naciskom? Jest taka mocno elastyczna? Jakby nie była do końca dokręcona?
  • czy jeśli Wasz TV stoi na podstawie, to czy zauważyliście różnicę w wysokości między lewą a prawą strona? Tak jakby stał troszkę krzywo?
  • czy w Waszych egzemplarzach widać lekką krzywiznę aluminiowej ramki, zwłaszcza jak spojrzy się na jej górną krawędź z boku?

Będę wdzięczny za odpowiedzi.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Raczej zdecydowana większość osób nie podchodzi drobiazgowo aż tak do telewizora.
Nie , nie poprawiam.

Lucas83

Member
Dość dużo osób podchodzi drobiazgowo do mniej istotnych rzeczy, ale jeśli nie przeszkadza Ci to, że TV z niemalże najwyższej półki (za dość duże pieniądze) stoi krzywo, a w dodatku jakość wykonania pozostawia niesmak, to rozumiem :) Obyś tylko takich klientów miał :)

kathumax

Member
  • czy w Waszych egzemplarzach tylna obudowa dosyć łatwo poddaje się naciskom? Jest taka mocno elastyczna? Jakby nie była do końca dokręcona?
  • czy jeśli Wasz TV stoi na podstawie, to czy zauważyliście różnicę w wysokości między lewą a prawą strona? Tak jakby stał troszkę krzywo?
  • czy w Waszych egzemplarzach widać lekką krzywiznę aluminiowej ramki, zwłaszcza jak spojrzy się na jej górną krawędź z boku?
55" tylko nie jestem pamiętam, czy nie wybrałem w końcu qn95c
1. nie mam pojęcia, nie macam telewizora od tyłu
2. nie
3. nie
Ogólnie mam dokładnie odwrotne wrażenie niż ty, jak się przymierzałem do zakupu, to z mini-led chyba tylko Philips wypadał równie dobrze pod kątem wykonania, taki TCL czy Panasonic to przy nim wyglądał dość tandetnie....

Do góry