czy mógłbyś podpowiedzieć jak to zrobić w menu serwisowym,czy trzeba zmienić region,czy nr modelu,czy jeszcze jakoś inaczej,na gwarancji mi zupełnie nie zależnyOpcji wprost PVR (nagrywanie, timeshift) w menu serwisowym nie ma . Ale ta funkcja może włączyć / odblokować, tak i działa w moim przypadku. Trzeba być świadomym, że robi się i działa.
Te tv mają efekt DSE, możesz wybrać kupno innego tv z PVR i proste od DSE.
Kasa to drugorzędna sprawa ale z racji szybko taniejacej elektroniki raczej celowałem w +- 10000Ok ale ile masz max kasy ?
Jaka odległość od ekranu ?
Z czego masz sygnał ?
I na czym Ci najbardziej zależy ?
Zastanawiam sie między 3 modelami Samsunga , chyba że polecacie coś innego ( są też droższe modele , ale po vacie wyjdzie +/-4k , więc ciutkę droższe tez mogą być byle zamknąć się w okolicach 4000zł bez vatu )Cześć , jestem troche zielony w temacie telewizorów lecz trochę dużo czytałem ostatnio i trochę mam problem z wyborem dobrego telewizora . Mianowicie szukam czegoś dobrego w rozmiarze 65cali w cenie +/- 4500zł . Telewizor będzie w salonie dosyć nasłonecznionym ale ogólnie będzie służyć do oglądania wieczornego , fajnie było by czasami na nim pograć podłączając samego pada ;p . Zależy mi na tym aby był w pełni adekwatny do ceny i żeby nie wpadł w tak zwane szambo gdzie nie bedzie zadowolony po użytkowaniu go . Telewizor raczej na dłuższy okres bo nie zależy mi żeby kupić i wymieniać po gwarancji . Dzięki z góry wielkie za pomoc i będę wdzięczny za każde podpowiedzi w które modele iść i co warto rozważyć![]()
Jesli masz smartfon z irda to zainstaluj aplikację ktora symuluje klasyczny pilot do Samsunga. Ja tak wszedłem do menu serwisowegoCześć. Poratowałby ktoś sposobem na odpalenie service mode przy po