Czy któryś z szanownych kolegów miał już do czynienia z tym tv, chodzi mi jakość obrazu - moc czerni - jakość skalowania sygnału sd oraz jak radzi sobie z odtwarzaniem filmów *.mkv. Ciekawie wygląda też opcja 3D, ale czy to takie prawdziwe 3D jak w droższych modelach, czy tylko taki bajer/pseudo 3D? Nie ukrywam, że cena wydaje mi się bardzo atrakcyjna /~3100 zł/, tym bardziej że to nowość.
Byłem już praktycznie zdecydowany na PS51D490, ale stwierdziłem, że chyba warto będzie dopłacić do pełnego HD te 350 zł i zyskać parę dodatkowych bajerów tj. lan, dodatkowe hdmi i dodatkowe usb i może coś jeszcze... (?).
Sprzęt warty uwagi - może kolega kiki coś się wypowie w tej kwestii?
D550 - TV worth watching - PS51D550 50" Series 5 Plasma - Plasma TV - Television | SAMSUNG
D490 - HD TV for everyone - PS51D490A1 - Plasma TV - Television | SAMSUNG
Na PL stronach Samsunga cisza na temat modelu D550. Ciekawe, czy będzie tylko nie aktualizują na bieżąco strony, czy może na nasz rynek tego modelu nie przewidzieli???
Byłem już praktycznie zdecydowany na PS51D490, ale stwierdziłem, że chyba warto będzie dopłacić do pełnego HD te 350 zł i zyskać parę dodatkowych bajerów tj. lan, dodatkowe hdmi i dodatkowe usb i może coś jeszcze... (?).
Sprzęt warty uwagi - może kolega kiki coś się wypowie w tej kwestii?
D550 - TV worth watching - PS51D550 50" Series 5 Plasma - Plasma TV - Television | SAMSUNG
D490 - HD TV for everyone - PS51D490A1 - Plasma TV - Television | SAMSUNG
Na PL stronach Samsunga cisza na temat modelu D550. Ciekawe, czy będzie tylko nie aktualizują na bieżąco strony, czy może na nasz rynek tego modelu nie przewidzieli???