Serwis Samsunga ignoruje problem...
orteam napisał:
witam ,TRIESTO fajnie ze tak udało ci sie załatwic sprawe u mnie problemem zeby odzyskac pieniadze bedzie jeszcze dodatkowo kredyt ratalny(chyba ze w 10 dni z niego zrezygnuję i wpłace całą gotówke w sklepie-własnie o tym coraz czesciej mysle)wtedy mogę powołac sie na tą ustawe ale i tak beda mieli w sklepie dwa tygodnie na odpowiedz i mysle ze w tym czasie sami oddadzą mój tv do naprawy, a tego bym nie chciał.Rozmawiałem wczoraj z serwisem samsunga w gdansku i oni jeszcze takiej usterki nie mieli .Sam juz nie wiem co robic ogólnie gdyby nie ta wada to tv jest ok (a na trybie dynamicznym jednak tez migocze) , a moze dac im to naprawic???Bo z oddaniem pieniedzy to w EURO RTV AGD nie taka łatwa sprawa .
Witam
Poniewaz mi nie udało się dodzwonic do serwisu samsunga dzis dodzwoniła się moja żona (dośc dobrze orientuje sie w problemie) aby zapytać na temat problemu z migotaniem w samsungach.
Poniewaz objaw ten jest opisywany przez wiele osob i sam go widzialem na wlasnie oczy w MM wydaje sie ze panowie z sewrisu dobrze powinni o tym widziec. Okazło sie jednak ze nie maja o tym zielongo pojecia - zona rozmawiala z glownym technikiem (mam ochote, ale nie bede podawal nazwiska) serwisu w Samsunga w Warszawie...
Oczywiscie pan nawet nie chcial rozmawiac z kims kto nie posiada TV samsunga i odsyal do infolini. Po lekkim nacisku w koncu powiedział, że to co opisuje to w ogole nie jest zadna wada i Samsung nie naprawia takich rzeczy (TO NIE JEST USTERKA). Czyli musi sie chyba zadymic z TV zeby stwierdzili ze cos sie w ogole zepsulo, jak swieci to trzeba sie cieszyc... ehhh
Czyli potwierdza sie opinia o serwisie samsunga - juz teraz boje sie kupowac tej marki bo widze ze walka z nimi moze byc ciezka... a z tego co widze to samsung cechuje sie jednak duza usterkowoscia...
Dla pocieszenia tych co kupili - napewno jesli ktos napisze ze wg niego TV jest zesputy beda musieli uwzglednic gwaracje.
Ja juz raczej zawezilem chyba moj wybor w TV... boje sie ze z LG bedzie to samo, a chyba tez lubia sie psuc...
Chyba zosatanie Panasonic 42PV60 chociaz na razie troche dla mnie za drogi.
Jesli komus udalo sie z naprawa TV w tym serwisie to bede wdzieczny za info z przebiegu tej walki