Samsung - Olbrzymi ekran o przekątnej 75 cali

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Samsung Slim LED Smart TV seria F6300 – 75 cali fascynującego obrazu

f6300-ch-001-front-black.jpg

Smukła linia, niezwykłe możliwości i doskonała jakość ogromnego obrazu – tak można opisać telewizor z serii Smart TV F6300. Olbrzymi ekran o przekątnej 75 cali otacza cienka ramka, a całą obudowę wykonano w stylistyce One Design, nadającej lekkość całej konstrukcji. Samsung Smart Hub z setką polskich aplikacji i tysiącami filmów oraz funkcja S-recommendation zapewnią rozrywkę o każdej porze.
Wydarzenia sportowe, koncerty muzyczne czy też rodzinne seanse filmowe – telewizor z tak dużym ekranem zapewni niesamowite wrażenia i będzie ozdobą salonu. Napędzany dwurdzeniowym procesorem zapewni doskonały obraz dzięki takim rozwiązaniom jak HyperReal Engine, gwarantujące doskonałą ostrość obrazu, czy Wide Color Enhancer Plus, która powoduje wyświetlanie w pełni naturalnych kolorów.
f6300-ch-004-dynamic-black.jpg

Telewizor wyposażono w wbudowany moduł Wi-Fi, dzięki któremu podłączysz go do swojej domowej sieci i uzyskasz dostęp do najbogatszej oferty polskojęzycznych aplikacji w Samsung Smart Hub oraz do olbrzymich zasobów sieci Internet. Dostęp do Internetu to także możliwość wyboru z ponad 80 tysięcy filmów, seriali i programów rozrywkowych, które można znaleźć w serwisach VOD takich jak ipla, iplex.pl, Strefa VoD, VoD Onet, Andrino, TVN player, VoD.TVP.PL, Cineman, czy Filmbox Live. Wybór interesującego programu telewizyjnego ułatwi funkcja S-recommendation, która podpowiada, jakie filmy i programy telewizyjne cieszą się największa popularnością wśród innych użytkowników.

f6300-ch-002-right-black.jpg

Telewizory Samsung Smart TV F6300 doskonale współpracują z urządzeniami mobilnymi. Wykorzystując technologię SmartView, możemy sterować funkcjami urządzenia za pośrednictwem dedykowanych aplikacji na smartfony i tablety. Funkcja ta umożliwia także klonowanie ekranu, czyli oglądanie programu wyświetlanego aktualnie w telewizorze na urządzeniach z aplikacją SmartView (smartfony i tablety z rodziny Samsung Galaxy).

f6300-ch-003-right-angle-30-degree-black.jpg

Wbudowany moduł Wi-Fi, komplet niezbędnych złącz, wśród których znajdziemy cztery złącza HDMI oraz trzy USB, sprawiają, że telewizor serii F6300 doskonale sprawdza się jako multimedialne centrum domu – zarówno do oglądania filmów z odtwarzacza Blu-Ray, komputera czy twardego dysku podłączonego do telewizora. Na tak dużym ekranie gra na konsoli z przyjaciółmi będzie prawdziwą przyjemnością, a przeglądania zdjęć z wakacji w rodzinnym gronie pozwoli skupić uwagę na szczegółach, które zazwyczaj umykają na małym ekranie komputera. Dodatkowo, funkcja Eco Sensor wyczuwająca intensywność oświetlenia w pomieszczeniu dostosuje jasność obrazu, gwarantując nam oszczędność energii i komfort oglądania.

tdx

New member
Bez reklam
RHJG może aż tak strasznie nie będzie ;)
Męczy mnie co innego jest to model z CMR 200Hz ale na HyperReal Engine....

RHJG

New member
Bez reklam
Heniu w suterynie mieszkasz? jak nie to wyjrzyj przez okno to zobaczysz śliczne chmurki już teraz wiesz jakie?.Tylko za długo nie patrz bo powidoki zobaczysz!!!

Karpaj

New member
Bez reklam
No cóż... Nie mogli serii 6500 zrobić w tym rozmiarze? Tak czy siak - fajnie jednak że ktoś próbuje robić tanie i duże ekrany poza Sharpem.

RHJG

New member
Bez reklam
Witam myślałem,że Heniu zrozumie aluzje(powidoki),ale się zawiodłem.Dlatego z przyjemnością dla tak rozgarniętego,rezolutnego,bystrego klienta polecam tylko dla niego ten Telewizor SAMSUNG UE46EH5000

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Oczywiscie ze sa tv bez cloudingu (!!!) wlasnie dlatego zrezygnowalem z kultywowania plazmy i na chwile obecna nie ma zadnych argumentow (dla mnie). Przyczynil sie do tego wlasnie Samsung ktorego mialem, pierwszy lcd po ktorym juz nie mialem ochoty patrzec na plazme, a to ze sie trafiaja modele ("krawedziowe" zazwyczaj) z taka przypadloscia, to coz, zdarza sie, slabo to wyglada i mi sie nie podoba, ale bardziej mnie bola wyprane kolory w plazmie za dnia, o bieli nie wspominam (w nowych juz jest lepiej, ale dla mnie dalej nie to) i niech to dotrze do tych co wiecznie napadaja na zadowolonych uzytkownikow innej technologi.

pantomima

Banned
powidoki to raczej PLAZMA, ja mogę napisać że nie mam chmurek

[youtube]leNyh2JpM6E[/youtube]

Raczej starsze plazmy ,ja mam 3 modele panasonica - g30 na ktorym powidoki maja miejsce ,vt30 -jeszcze nie zaobserwowałem ale nie katuję tego modelu np.tvn24 'statecznymi obrazami ,no i na końcu vt60 -dziś po przepracowaniu zalecanych 300 h na minimalnym kontraście itp wrzuciłem na 2 godziny zakłamany tvn24 - od taki test na powidoki i co się okazało ? A no to że nawet śladu nie zauważyłem :) ,nie wiem czy miał na to wpływ tzw.efekt docierania w który się bawiłem ... Nie ważne ! powidoków nie ma i o to kaman . Mówię jak jest, ... ;-)

Ostatnia edycja:

RHJG

New member
Bez reklam
Witam,cholera zażartowałem z tym boiskiem piłkarskim a tu się afera zrobiła.Wierzę kol.pantomima przy okazji obejrzałeś "zakłamany TVN-24" i mam nadzieję,dowiedziałeś się,że to mit jak z docieraniem współczesnych plazm.pozdrawiam

pantomima

Banned
To nie jest mit .cos w tym jest .wszystko ma jakis tam okreslony okres startowy w ktorym nie daje sie w P...,wplywa to tylko pozytywnie w dalszym okresie korzystania

pantomima

Banned
Po prostu terminowi "POWIDOKI" bliżej do technologii plazmowej niż lcd...

Jasne że tak i nie twierdzę ze gdybym pozostawił na dłużej odpalony ten tvn to powidoki nadal by się nie pojawiły ...
Co do obecnych plazm - mam ta vt60 i jestem zachwycony obrazem jaki generuje.świeci super.ma żywe naturalne kolory - jest naprawdę extra i nie jest to kwestia przywiązania do plazmy.poprostu nowe plazmy są itp top i słuchać się nie chce pitolenia niektórych oooo mdlych kolorach.słabej bieli..
Nie neguje również najnowszych modeli led bo one też mają pazur .nie zgadzam się jedynie z zaklamanymi opiniami.
Co wy byście chcieli ? Żeby plazma tak dawała po galach aby siedzieć przed nią w okularach słonecznych na głowie...

Ostatnia edycja:
Do góry