Ja jestem posiadaczem tego TV od paru dni. Przeskok technologiczny w stosunku do mojego poprzedniego 3,5 letniego LE46M87BDX - kosmiczny pod każdym względem a telewizor kupiony za 1/2 ceny tamtego...
Na razie się z nim zapoznaję i jestem super zadowolony - wreszcie mogę odbierać cyfrowo z mojej osiedlowej kablówki (DVB-C/MPEG4). Na pewno na razie mam problem z odtwarzaniem napisów przy streamowaniu filmów MKV po DLNA - nie ma polskich liter

Okulary 3D - były w komplecie (te z bateryjką litową) ale trzeba uważać bo nie wszyscy sprzedawcy je dołączają.
Polskie litery mamy grzebiąc w ustawieniach napisy kodowanie europejskie
na kartonie jest informacja o oklularach 3d, jesli nic nie pisza o nich to napewno ich nie dostaniesz
W mediamax24 o okularach dowiedzieli się otwierając pudełko xD(sprawdzaliśmy czy sprzęt jest w porządku)
mam pytanie, mam w domu router i dzieki wifi internet chodzi mi w laptopie i komórce, czy ten telewizor tez mam wifi? jak nie to w jaki sposób połączyć sie można z internetem? jezeli przewodowo to jak, jezeli bezprzewodowo to jak? coś muszę dokupić w związku z działaniem internetu do tego tv? wdzieczny bede za wyjesnienie. Pozdrawiam.
Najprościej podłączyć tv do routera

kablem z erojtkami. Możliwe że kupując przenośne wifi podpinane pod usb w tv tez można.Możesz też kupic odtwarzacz Samsunga 3d który ma wifi i ma internet tvxD.Ja posiadam dwa Internet tv.Ale korzystam z tego w tv.
czy do oglądania filmów 3d trzeba odtwarzacz jakis? czy obojetnie z jakiego nośnika bedzie mozna film obejrzec?
Prawdziwe 3d najlepszej jakości można uzyskać mając.Tv który obsługuje 3d , odtwarzacz bluray który obsługuje płyty Bluray3d ,Film bluray3d których jest bardzo mało (czytać dokładnie czy cały film jest zrobiony czy tylko 1/24 filmu w 3d....i nie dać się wrobić na 3d anaglif.. i potrzebujemy kabla Hdmi 1.4 bo tylko on jest w stanie przesłać dwa obrazy w full rozdzielczości.
3d można tez uzyskać podpinając cokolwiek pod usb .U mnie to będzie przenośny dysk. Możemy oglądać filmy SBS które można pobrać xD One maja największa glebie( z tych darmowych).Można tez oglądać filmy blurayrip itp . Głębia i jakość 3d będzie zależeć od konkretnych scen oraz od jakości obrazu. ładne efekty będą przy filmach przyrodniczych np Home
Przeróbka 3d zwykłych programów tvn ,komputera podczas grania odradzam.Brzydkie i męczące
Naprawdę odradzam zabawę 3d. Obejrzysz parę filmów i ci się znudzi .Do 3d potrzebna jest niestety dużżżżży ekran.Zdecydowanie wole iść na film do kina 3d niż oglądać to w domu.
witam. moze ktos sie zna lepiej na tv. mam pytanie co do tv z 3d
SONY KDL40NX713U 40" LED BACKLIT 3D TV jestem zaineresowany tym sprzetem ale nie wiem czy bedzie spelnial moje oczekiwania co do ps3. jesli ktos zna sie a moze i ma i sprawdzil tv prosze o kontakt. nie wiem na jakie parametry zwracac uwage.
Wielkim specem się nie czuje. Ale Porównaj sobie co twój tv posiada a co ma tv o którym mowa w tym temacie...ja szybko zrezygnowałem z sony bravia kiedy zobaczyłem co oferuje samsung za tą samą cenę.Czy led jest konieczny do ps3?? Z tego co wiem to tv maja większa cenę i lepszy kontrast. W mojej opinii technologia led nie wiele rożni się jakością od zwykłych le nowej generacji.Jest to chwyt marketingowy żeby zwiększyć pułap cen.... Chodząc po media market i widząc telewizory po 6k led stwierdzam ,że mój samsung za 3800 (teraz mniej) ma równie piękna jakość i lepszej nie potrzeba zwykłemu kowalskiemu.