Okulary 3d powinny być z telewizorem.Jest na pudełku ,że do zestawu dołączone okulary. Jednakże wiele sklepów nie wie ,że okulary są w zestawie albo je wyjmują

.Więc trzeba uważać.Po pół roku od zakupy tv staniał o 600zl.Jestem z niego bardzo zadowolony jakościowo cały czas zachwyca mnie.
Nie dawno ogarnąłem z internetu filmy 3d Side by side.Jest parę stron gdzie możemy ściągnąć za darmo przerobione filmy

.3D wygląda bardzo dobrze dużo lepiej niż w home.Np w resident evil afterlife shurikany wbijają się nam w twarz xD.Takich scen z głębia Totalną jest jednak mało.
Co do konfiguracji ważne jest żebyście wcisnęli opcje poprawa obrazu 3d!!. Zwiększa ona dużo bardziej głębie przy SbS.
Jednakże stwierdzam ,że samo 3d w tv przestało mnie jarać.Jest to meczące upierdliwe i nudzi się szybko.Taki bajerek ,żeby pochwalić się znajomym 3d w domu

.Fajne efekty są przy siedzeniu od tv 1-2metry.A 46 cali to za mało na 3d.
Największe zalety tv:
-Piękna jakość za rozsądna cenę(każdy mój znajomy był zachwycony jakością obrazu)
-Internet tv .Nie spodziewałem się ,że przyda się tak bardzo. Przykładowo moja matka nie korzysta w ogolę z komputera natomiast jeśli chce gdzieś pojechać nie wie jak dojechać to odpala sobie google maps i ma piękna mapę 40 calowa.Przyjechali kiedyś do nas znajomi i np pokazywali nam trasę wycieczek po Egipcie które piramidy zwiedzili gdzie mieszkali i co warto zwiedzić
Youtube przydaje się najbardziej dla dziecka któremu puszczane są ulubione bajki (nie posiadamy kablówkixd)
Radio super sprawa
Kino jakie filmy gdzie i co graja
Onet.pl onet sport
To widgety z których się korzysta
--No i obsługa usb. Ściągam film wkładam usb i oglądam sobie bez konieczności targania komputera do salonu
Najmniej w tv opłaca się
-motion plus
-3d
Wiec tak naprawdę gdybym teraz kupował tv to kopiłbym sobie c650 a zaoszczędzona kasę przeznaczył na zestaw 7.1
Co do montażu na ścianę to wszystkie kable z tylu bardzo się będą wyginać a przykręcany jest chyba od dołu wyjmuje się podstawkę na której stoi wkłada się zaślepkę i jakoś przykręca xD na solidne to mi to nie wygląda.Ale specem od tego nie jestem.Niech się ktoś wypowie kto przykręcał