Co do 3D
przeróbka tvn polsatu 2d na 3d jest beznadziejna.Film musi mieć odpowiednie sceny i być wysokiej jakości.DO testowania polecam film HOME w wersji 8gb(polecam go również do oglądania bez 3d świetne kolory.Głębia w niektórych scenach jest świetna około 30cm.Na torrentach nie jestem w stanie znaleźć filmów REAL 3D wiec żeby poznać pełne 3d kupujemy bluraya3D ponad 1000zl no i film ponad 100 będzie.
Co do okularów.bateria szybko sie wyczerpuje...ciężko sie wyłącza co jakiś czas przerywa 3d.
Polecam wyjąc zaślepkę na baterie i po skończeniu oglądania wyjąc baterie.Trochę oczy bolą po dłuższym oglądaniu ale daje rade.koniecznie kupcie sobie z kablem okulary .
Bardzo jestem zadowolony z obsługi pendrivow przenośnych dysków

.Nie trzeba targać kompa żeby coś obejrzeć.
Brak polskich znaków w napisach(polecam Grzegrzółkę) i nie odtwarza rmbv..
Jeszcze nie przeszkoliłeś się z obsługi
i stąd twoje uwagi ale każdy je ma norma.
Pokombinuj z ustawieniami. A odnośnie 3D no wybacz ale na zwykłym divixie nie osiągniesz cudów w 3D ja testuje nie na 8 GB ripach ale przynajmniej 12 GB to takie minimum
i potem drobna korekcja głębi w ustawieniach tam tez ą ustawienia głębi 3D
na torrencie jest kilka filmów w 3D sam pościągałem.
wracając do tematu odświeżania, z jakiego źródła masz sygnał ?? sprawdź jakość sygnału.
Potem odpal sobie dobrej jakości film może być nawet 720p byle jego waga nie spadła poniżej 10GB bo zawiera zbyt mało szczegółów odpowiadających procesorowi do przerobienia go na takie 3D by mogło zadowalać.
i bedzie

k: