a jesteś zadowolony z tego co widzisz na telewizorze ? Napisz swoją opinię nie zrażoną jeszcze wpisami.
Poczytaj też wątki na temat tego modelu. Jest ich sporo.
Cos wiecej bede sie mógł wypowiedziec po tym jak podłącze cyfre + hd bo jak na razie ogladanie nie daje mi takiego efektu jakiego oczekiwałem. W sklepie obraz był dosłowie ideal kolory żywe ciepłe a w domu po podłaczeniu cyfry te kolory zbladły. Probowałem ustawieniami i nic nie wiem co oni robią w tych sklepach ze obraz jest dosłownie igła.
I do dzis jestem niezadowolony, zauwarzyles moze taki dziwny efekt wystepujacy podczas ruchu kamery a takze obiektow na obrazie np poruszajace sie postacie w filmie w scenach w dzien ?
nie wiem czy to jest normalne ale zauwazylem ze podczas ogladania postacie maja tak jakby swoj drugi cien. dzis mam zamiar podlaczyc cyfre hd wiec zobaczymy jak to bedzie latalo na hd mam nadzieje ze nie bedzie czegos takiego.
Na twoim miejscu bym sie nie ludzil, jzu to przerabialem takie atrakcje z obwodkami wokol postaci wystepuja na kazdym zlaczu. A zauwarzyles efekt rozpadania sie obrazu podczas ruchu ?
Wczoraj podlaczylem cyfre hd i jak sie oglada canal + hd wszystko zanikao obraz staje sie naprawe ok. Tylko co z tego skoro na innych programach nadal jest ten "cien". A co do rozpadania sie obrazu podczas ruchu to jeszcze nie zdazylem zauwazyc ale dzieki za info zwroce na to uwage i dan znac jak to jest u mnie.