SAMSUNG LE32M87BD proszę o pomoc

Miron83

New member
Witam
Mam zamiar kupić telewizor LCD, pokój 20 m2, około 3m - odłegłość od odbiornika, cyfrowy polsat, dvd, kino domowe.
Zastanawiam się nad kupnem TOSHIBA 32R3500PG, ale nie wiele wiem o tym LCD-ku. Chodzi mi głównie o jakość obrazu (szybkie sceny w filmach, mecze piłki nożnej - czy występuje smużenie itp.). Zastanawiam się również nad SAMSUNG LE32M87BD, o którym przeczytałem wiele dobrych opini. Pozatym widziałem ten model w sklepie i zrobił na mnie duże wrażenie. Niestety nie widziałem TOSHIBA 32R3500PG w akcji, którego trudno jest spotkać na półkach w sklepach więc nie mam porównania.
Jeśli ktoś miał okazje porównać te 2 modele, to bardzo proszę o pomoc w wyborze i opinie.

Pozdrawiam !!

czarnuszek

New member
prosze_o_pomoc

mam_prolem_z_moim_tv_zaczy_nie_wiem_czy_to_problem _ale_czytałem_nawet_a_tym_foru_ze_tiviki_lcd_sklad aja_sie_z_malutkich_kryształków
mi_owy_własie_kryształek_chyba_nie_swieci_i_widac_ taki_malutki_czanry_punkcik_na_jasym_tle_moze_ktos _miał_taki_przypadek_posiadam_lcd_samsug_le32s81x
bardzo_ale_to_aprawde_ardzo_prosze_o_pomoc_zgóry_d ziekuje_.A_i_jeszcze_tak_myslałem_ ze_ to_ moze_jakas_fabrycza_wada

Miron83

New member
Witam !!
Dużo czytałem opini a tematSAMSUNGA LE32M87BD i znalazłem wiele dobrych opisów. Ja widziałem SAMSUNGA LE32M87BD w sklepie i nie było ładniej odbierającego LCD.
Więć raczej zdecyduje sie na zakup tego modelu, nie tylo ze względu na jakość obrazu, ale również na wyglą zewnętrzny, który robi na mnie wielkie wrażenie.

Jeśli ktoś ma jakieśspostrzeżenia odnośnie tego modelu to bardzo proszę o opinie.

Pozdrawiam !!

Do góry