samsung LE 32B450 wariuje

kreoo1

New member
Witam to mój pierwszy post na forum więc chcę wszystkich serdecznie pozdrowic i poprosić w razie czego o wyrozumiałość. Przechodząć do tematu głównego, na ekranie non stop wyświetlona ikona volume, telewizor sam się zcisza i podgłasza. gdy próbuje wejść w menu i z głównego menu chce wejść w wątki po prawej stronie telewizor jak by sobie robiąc jaja wraca z pod menu do menu czyli ja w prawo on w lewo i tak ciągle, Nie jest to wina pilota bo to samo się dzieje gdy zostaną wyjęte baterie z pilota. Z tego co się doczytałem by przywrócić ust fabryczne trzeba dłużej przycisnąć klawisz exit. niestety telewizor na to nie reaguje. Macie jakieś sugestie?

tdx

New member
Bez reklam
zobacz czy panel baczny przyciski nie wprowadzają zamieszania....
Jeśli z nimi wszystko jest ok możesz spróbować reset z poziomu menu serwisowego info faq w stopce

kreoo1

New member
Witam. Dzięki twojej radzie dostałem sie do menu serwisowego i przywróciłem ustawienia fabryczne. Wszystko śmigało przez około 5 minut po czym telewizor znów sam się zciszył oczywiście została ikona volume na monitorze i znow fixuje

tdx

New member
Bez reklam
wygląda na jakąś prosta usterkę... Trzeba by rozkręcić obudowę i zobaczyć jak to tam wygląda ten panel wygląda... Bo nie sadzę żeby to był jakiś problem z softem choć oczywiście pewności nie mam....

Do góry