Samsung KS9000 ceny na premierę

franus1

New member
Witam Panie S niech pan cos napisze o tym tv jest tak bardzo dobry czy to zwykly tv a reklama robi swoje Bo ja jurz 4 miesiace kupuje nowy tv i nie kupilem Czekam na te nowosci a w glowie to metlik jurz mam durzy Pozdrawiam

jtd

New member
Bez reklam
Pan S pewnie powie że tego nie widzi :-o

f12e84e.png

accu

New member
Bez reklam
W USA TV ma oznaczenie KS8000 na Europę ma oznaczenie KS7000
Podobnie jest z Serią KS8500 na USA a na Europę jest KS7500

Witam uprzejmie,

W porządku , nie zwróciłem uwagi na nazewnictwo w USA telewizorów firmy Samsung , gdzie serię
KS7000 po prostu inaczej nazwano . Tak czy inaczej , dla mnie i tak to jest obojętne , gdyż w USA standard nadawania koloru w systemie telewizyjnym
to NTSC .

Pozdrawiam,:)
accu
:kom:

jtd

New member
Bez reklam
No tak KS8000 to może być najciekawsza pozycja od Samsunga w tym roku. Nigdzie chyba jeszcze nie ma testu tego tv na obcojęzycznych stronach ?

ernet

Active member
Bez reklam
No tak KS8000 to może być najciekawsza pozycja od Samsunga w tym roku. Nigdzie chyba jeszcze nie ma testu tego tv na obcojęzycznych stronach ?

Absolutnie się zgadzam.Dziś byłem w Media Expert. Telewizora jeszcze nie ma, ale Pan sprzedawca
(nie powiem, dość mocno Go naciskałem ) pogrzebał w swoim programie sklepowym (widziałem na własne oczy ), sprawdził cenę i UWAGA: cena za 65KS8000 ma być 11.200 zł (sic!).
Aż niewiarygodne !
Gdyby jednak tak było, to twierdzę, że telewizor Sony ze swoim ( porównywalnym)modelem 65XD93 (ok.16.000zł ) pobije rekord grubości kurzu ( który zaimponuje nawet najstarszym Kustoszom :) w sklepach w bardzo krótkim czasie :)

Ostatnia edycja:
Do góry