O a to dziwna sprawa, szczególnie, że czyta polskie znaki w napisach...jarecki77 napisał:Nie wiem jak u innych ale ja kupiłem w Polsce i MENU jest np po angielsku nie ma po polsku
O a to dziwna sprawa, szczególnie, że czyta polskie znaki w napisach...jarecki77 napisał:Nie wiem jak u innych ale ja kupiłem w Polsce i MENU jest np po angielsku nie ma po polsku
jarecki77 napisał:Najnowsza wersja softu to 2.6. Na początku miałem z nim problem (czarny ekran - opisane kilka postów wcześniej) ale po wyłączeniu go z prądu na kilkanaście godzin problem ustąpił. Od tego czasu wszystko działa jak nalezy.
Z postów wcześniejszych, wynika również, że wstrzymano aktualizację, bo coś jest nie tak.cezar02 napisał:No tak - ja mam starszą wersję
Podłączyłem internet do kina i próbowałem sprawdzić czy jest nowa wersja - niestety komunikat mnie informuje, że wersja którą posiadam jest "aktualna i dobra dla mejego kina".
Z postów wczesniejszych wyczytałem, że przez jakiś czas była możliwość zassania nowego oprogramowania - u mnie nie!
Może coś źle robie ?![]()
Może ktoś to sprawdzić ?
serwis dostepny dopiero po aktualizacji.cezar02 napisał:Jeszcze jedno pytanie... Jak wejść do obsługi serwisu Yootube ?![]()
Slygado napisał:Z postów wcześniejszych, wynika również, że wstrzymano aktualizację, bo coś jest nie tak.
serwis dostepny dopiero po aktualizacji.
A którą wersję kupiłeś - na stronie jest napisane, że wersja z "R" odtwarza mkv, a Ty pewnie masz bez Rkiporlock napisał:Kurde kupiłem te kino bo na stronie www samsunga stoi jak wół ze odtwarza .mkv, a tu lipa okazuje sie ze mam najnowsze oprogramowanie czyli te przed upgradem o którym piszecie i nie odtwarzai co tu teraz zrobić mogę spróbować oddać, wg prawa mam na to kilka dni, nie ukrywam ze odtwarzanie mkv to był główny czynnik decydujący o zakupie. Support polski twierdzi ze nie wiedzą w ogole nic na ten temat i ze wysłali zapytanie do centrali i trzeba czekać na odpowiedz, a centrala ma na to ze 2 tygodnie (a tyle to ja nie mam na zwrot), ma ktoś może jakieś inne info ?
Soft jest pewnie poprawiany, bo był już dostępnyporlock napisał:
Ma ktoś może ten najnowszy soft który mimo swoich wad odtwarzał mkv i mógłby mi go podesłać ?
a to ciekawe - tak bez playera - sam tv odtwarza mkvporlock napisał:
Znajomy ma tv samsunga ktory mkv odtwarza a ja mam kino które tego nie potrafi, no załamka normlanie.
Slygado napisał:A którą wersję kupiłeś - na stronie jest napisane, że wersja z "R" odtwarza mkv, a Ty pewnie masz bez Rki
Był dostępny ale juz nie jest, stąd moje pytanie czy ktoś może pobrał z www ten "uszkodzony"Slygado napisał:Soft jest pewnie poprawiany, bo był już dostępny
Wyobraź sobie ze takSlygado napisał:a to ciekawe - tak bez playera - sam tv odtwarza mkv
Na samsuga stronie.porlock napisał:
A gdzie to wyczytałeś ? to generalnie to jest to samo, nie ma wersji z "R" i bez "R", na fakturze mam z literką "R" a na pudełku bez literki "R", i z tego co kojarzę to jest to jakieś oznaczenie regionu sprzedaży, i nie ma nic do specyfikacji technicznej.
Slygado napisał:Na samsuga stronie.
Skoro jest tak jak piszesz to czemu jak na stronie była wersja bez R to nie było obsługi MKV, a po zmianie modelu na R informacja o obsłudze się pojawiał
Tak się składa, że też jestem zainteresowany tym kinem i często zaglądam na stronę SAMSUNGA
jarecki77 napisał:Kiedyś zadałem pytanie samsungowi:
pytanie:
Jaka jest różnica pomiędzy HT-BD1255R a HT-BD1255 ?
odpowiedź:
HT-BD1255R jest to poprostu pełne oznaczenie modelowe tego
urządzenia.
Moje urządzenie NIE POSIADA R.
Kurcze szkoda ze nie pobrałeś przez wwwjarecki77 napisał:Jeśli chodzi o soft z mkv to poczekaj spokojnie, moim zdaniem lada dzień wyjdzie poprawiona wersja. Ci którzy zdążyli zrobic upgrade to juz mają. Ja np zdążyłem ale na poczatku wcale mnie to nie ucieszylo bo mialem czarny ekran i kina nie dało sie uruchomić. Moim zdaniem nowy soft będzie dostępny wkrótce.
porlock napisał:Jarecki 77
Sprawdź jeszcze tym:
UndeleteMyFiles 2.7
i
Recuva 1.31.437
Oba są darmowe i dostępne na
dobreprogramy.pl
plis jak się uda na pewno więcej osób niz tylko ja będzie Ci wdzięcznych
niestety nie mogę wkleić bezpośrednich linków bo za krótko mam konto na forum i jest jakieś zabezpieczenie antyspamowe.
porlock napisał:A moze znasz nazwe pliku lub/i rozmiar ?to było by latwiej googlować
porlock napisał:Jarecki 77, pisałeś wcześniej ze znalazłeś opis takiego samego problemu po upgradzie softu jaki wystąpili u Ciebie na jakimś zagranicznym forum. Możesz podać gdzieto tam zapytam.