sewerynkesik
New member
Witam.Pomóżcie mi co jest lepsze Samsung UE46B6000 czy SHARP LC-46LE600E.Oglądam na razie tv analog kablówka i dvd.Pokój ok 22m.
To opinia z innej epoki. Na dzień dzisiejszy:jarkuby napisał:sharp potem sony jaki znjadz sam a samsung na 6 miejscu.....
janusz napisał:W ostatnim okresie w USA wartość marki na pierwsze miejsce wyszedł Samsung po kilkudziesięciu latach liderowanie przez Sony.
Chlopie jestes moim idolem. Ilosc synonimem jakosci hurajanusz napisał:To opinia z innej epoki. Na dzień dzisiejszy:
1. Samsung 24% sprzedaży
2. Sony 13 %
Jak już próbujesz się z kogoś śmiać najpierw przeczytaj do końca by nie wyjść na frajera. A wyraźnie napisłem "Oczywiście sprzedaż nie musi iść w parze z jakością". Teraz głupio Ci?z3 napisał:Chlopie jestes moim idolem. Ilosc synonimem jakosci hura. Pewnie jeździsz też marką TATA lub Great Wall bo przecież miliony kupują i marka pod wzgl rozpoznawalności wzbija się na szczyt.
Ludzie jedzcie gówno miliony much nie moze sie mylic.
TEMAT NIE W TYM DZIALE !!!!
Sprzęt Wszystko związane z HDTV oprócz wszelkiego rodzaju wyświetlaczy. Za umieszczanie wątków o LCD, plasmach itp, z miejsca będą bany! Odpowiednie działy znajdują się w kat. VIDEO!
W podpisie masz tez ONKYO BD 606, a to porażka przynajmniej w swojej cenie. Za 499 można kupić Funai lub niewiele drożej Philipsa, które nie różnią się niczym z wyjątkiem przedniej ścianki. Też jesteś zadowolony? Pewnie tak bo nie miałeś kilka razy tańszych klonów.jarkuby napisał:troszke wprowadzilem zametu..... a teraz szczerze kup ten co mam w podpisie-bedziesz zadowolony jak ja lub bardziej pozdr..........