Problem rozwiązany - za dużo palę. Pomogło wyczyszczenie soczewek - wszystko co nagrałem hula bez najmniejszych problemów - UWAGA palacze na swoje odtwarzacze BR. Wielkie DZIĘKI :blagam:Amorek za zainteresowanie się moim problemem. Przy DVD nie było to aż tak szybko.
Pozdrawiam
Jurek
Zapomniałem wczoraj napisać jeszcze że rozmawiałem z jednym z serwisantów autoryzowanego punktu prze Samsunga iż w nowych "firmwareach" jakoby miało się znaleźć zabezpieczenie przed czytaniem BD-R i BD-RE nagranych w domowych nagrywarkach - miałoby to być zabezpieczeni przed czytaniem płyt "zpiraconych". Czyżby Samsung strzelał sobie w piętę
Pozdrawiam
Jurek
Zapomniałem wczoraj napisać jeszcze że rozmawiałem z jednym z serwisantów autoryzowanego punktu prze Samsunga iż w nowych "firmwareach" jakoby miało się znaleźć zabezpieczenie przed czytaniem BD-R i BD-RE nagranych w domowych nagrywarkach - miałoby to być zabezpieczeni przed czytaniem płyt "zpiraconych". Czyżby Samsung strzelał sobie w piętę
Pozdrawiam
Jurek
A co miał by w takim razie powiedzieć ktoś taki, jak ja? Mam kamerę FullHD, sam montuję filmy (wczasy, imprezy itp) i nagrywam płyty Blu-Ray? Też nie będę mógł obejżeć tego, co zmontuję?
Zacząłbym od przeczyszczenia lasera. Są specjalne płytki do tego celu.... może laser jest zabrudzony wie ktos jak to sie czyści?
Wczoraj oglądałem serial Lekarze przez TVNPlayer i działa bez problemu dodali nowa funkcjonalność po zalogowaniu wznowienie oglądania ulubione itp, z ipla i iplex tez nie ma problemu
Witam , po właczeniu wigeta TVP VOD ukazuje sie lista seriali wybieram serial Pitbull i widze tylko 31 odcinków czyli cały sezon 3 , nie ma wyboru sezonu 1 ani 2 dlaczego ? Po wejściu na strone VOD - Telewizja Polska SA i wybraniu z pośrud seriali serial Pitbul mam do wyboru sezon 1,2,3 . Da się coś z tym zrobić czy tak poprostu jest że starszych części nie ma dostępu ( nie widać ich )
Dodano nowy update niestety nie zauważyłem żadnych istotnych zmian tak jak nie czytał połowy wypalanych BD tak nadal tego nie robi
Verbatim Printable BD25 z allegro za 49,99 i losowo jedna czyta bez zarzutu druga wcale wyskakuje niepoprawny format dysku a niektóre to odtwarza ale przycina wszystkie wypalane imgburn udf 2.50 byc może to kwestia lasera mój odtwarzacz ma juz 3 lata ponad, teraz to juz sie nie opłaca wymieniać lasera chybaNie wiem jak i na jakich płytach masz wypalone ale u mnie śmigają wszystkie kopie BD. Jeszcze się nie zdarzyło aby coś nie chciał odczytać.
Dziś pobrałem nową aktualizację oprogramowania i działa OK.