Jak znajdę chwilkę to napisze jutro do Samsunga z zapytaniem dotyczącym tych firmware'ów i zagadkowych "pojawiam się i znikam" no chyba, że ktoś mnie uprzedzi?Widzę, że zniknęła ze strony samsung.com wersja 3002.1, a jest tylko wersja 3001.1, ale datowana 2010-07-29.
Prawdopodobnie coś z wersją 3002 było nie tak i ją wycofali.
Mam tylko nadzieje, że jak znowu wyjdzie wersja 3002 to telewizor pozwoli zastąpić wersję 3002 poprawioną wersją 3002
Witam,
mam UE46B7000 z najnowszym softem 3001.1. Przy probie uruchomienia widgetu Facebook dostaje komunikat:
"Aby uruchomic usluge, uaktualnij programi internet@TV".
Czy ktos ma podobny problem? A moze ktos wie jak to zrobic?
(inne widgety dzialaja)
pzdr
do robekowal:
"Próba zaktualizowania internet@TV nic nie daje tz. nie aktualizuje się do internet@TV 2010"
mozesz to rozwinac?
- jak sie aktualizuje internet@tv? (rozumiem, ze to cos innego od aktualizacji calego firmwaru plikiem T-CHU7DEUC.exe?)
Niestety ponownie wgrywa się Internet@TV wersja 1.60 i nie ma Google, gier itd. po ponownym uruchomieniu zaktualizowało i dodało Accu Wather, finanse, repertuar kin, Wiadomości, You tube. Czy po prostu odmówić instalacji po ponownym uruchomieniu i poczekać na następną wersję?Robekowal napisał - Sposób na aktualizację: trzeba zmienić w ustawieniach kraj na np. Wielką Brytanię przez Plug & Play. Następnie wyłączany TV i po ponownym włączeniu i uruchomieniu internet@TV zacznie się instalacja widżetów z Yahoo. Przez taki zabieg wywalamy internet@TV PL. Później robimy to samo tylko w odwrotną stronę. Ustawiamy kraj na INNY i po restarcie TV zainstaluje się polski internet@TV. Jeżeli Samsung zechce udostępnić nowy internet@TV (taki jaki jest już na TV wersji C tj. internet@TV 2010) to zainstaluje się nam miedzy innymi aplikacje jakich nie ma obecnie na TV wersji B tj. DailyMotion, Facebook - dalej niedostępny mimo udostępnienia, Google Maps oraz gry i inne.
U mnie dokładnie to samo na Samsung UE46B7000Niestety ponownie wgrywa się Internet@TV wersja 1.60 i nie ma Google, gier itd. po ponownym uruchomieniu zaktualizowało i dodało Accu Wather, finanse, repertuar kin, Wiadomości, You tube. Czy po prostu odmówić instalacji po ponownym uruchomieniu i poczekać na następną wersję?
Samsung UE40B7000 - Internet@TV - 1.060 przeglądarka 5.0.00123:0134-41:131-0...
Niestety nie. Po instalacji widżetu facebook dostępny jest tylko komunikat "Aby uruchomić usługę uaktualnij programi Internet@TV."I Facebook też Ci nie działa?