Przy płatności kartą zwracają na karte
Kazdy hdmi z certyfikatem to jeden pies ja kupiłem ten o którym pisałem bo inne mi z ps4 pro szwankowaly i jestem zadowolony prawda jest że jak to brałem to nie było hamy z certyfikatem akurat.
Łap linka jak gromadzisz filmy uhd:
https://www.techradar.com/news/video/blu-ray/the-best-4k-ultra-hd-blu-ray-movies-1329414
Ja sobie dzięki tej stronie przypomniałem o kilku pozycjach.
To jak pilot wygląda, to ja wiem.
Nie wiem natomiast który z tych dwóch jest nowszy.
Wydaje się, że ten z przyciskami, czyli pierwsze zdjęcie.
No i pytanie, czemu one różnią się numerami, wyglądają tak samo, a za cholere nie wiadomo czy będą pasować do UN8000. Chociaż myślę, że będą.
Ten mnie interesi:
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7671452283
Kurde, dzięki. Niebo, a ziemia Zawsze jak włączałem ustawienia czy coś innego w trybie Gry to wypalało mi oczy.Tak na marginesie, gdyby ktoś chciał zmienić biały kolor menu w tv (jest mocne i wali po oczach), a już mi to wcześniej przeszkadzało, to wystarczy wejść w menu - Ustawienia > Ogólne > Dostępność > kliknąć Wysoki Kontrast i Voila! Mamy piękne czarne menu na każdej płaszczyźnie.
Pisze o tym, bo widzę, że wiele osób wkleja foty i tam właśnie standardowe białe menu, a z tym się nie da na dłuższą metę.
Tak na marginesie, gdyby ktoś chciał zmienić biały kolor menu w tv (jest mocne i wali po oczach), a już mi to wcześniej przeszkadzało, to wystarczy wejść w menu - Ustawienia > Ogólne > Dostępność > kliknąć Wysoki Kontrast i Voila! Mamy piękne czarne menu na każdej płaszczyźnie.
Pisze o tym, bo widzę, że wiele osób wkleja foty i tam właśnie standardowe białe menu, a z tym się nie da na dłuższą metę.
Nie ma żadnych problemów w trybie Gry itd? W OLED od LG jak słuchawki były sparowane to nie dało się włączyć trybu gry... Poradziłem sobie z tym za pomocą Avantree + Optyk. W Samsungu jeszcze nie próbowałem. Same słuchawki są też dobre w dzień, żeby się odciąć. Mam jedne z lepszych słuchawek na rynku pod względem ANC to wygłasza praktycznie wszystko. Jeźdźca Roomba kiedyś mnie wystraszyła jak dotknęła mojej nogi, bo nie było jej słychaćSparowałem słuchawki bezprzewodowe z BT w tv.
Przeszło bez najmniejszego problemu.
Obecnie, bez znaczenia jakie żródło, tv wypuszcza dżwięk na słuchawkach bezprzewodowo, więc seanse nocne mają sens przy odpowiednim nagłośnieniu ; )
Wszystko ładnie i intuicyjnie rozwiązane, wystarczy kliknąć pilotem i już mamy dźwięk na słuchawkach.
Szczerze jestem zadowolony z Tizena i nie chciałbym obecnie drugiego Androida w TV.
Tego mam już na Shieldzie i z KODI sprawdza się wyśmienicie, ale już YT, HBO czy Netflixa zacząłem odpalać z TV, jest szybciej i pod jednym pilotem.
Mówiąc wprost, jest bardzo ok.
Gdyby ktoś się zastanawiał na słuchawkami BT, to polecam.