Samsung 55D8000 vs Toshiba 55 WL768

peterka1000

Member
Bez reklam
Noszę się z zamiarem kupna tv w rozmiarze 55 cali . Oprócz tych wymienionych modeli biorę pod uwage również Panasonica 55VT30E . Ale jak w temacie , miał ktoś do czynienia z w/w modelami ? Który telewizorek lepiej świeci ?? Podobno Tośki w obrazie SD nic nie pobije . Jak ktoś zna odpowiedz na te pytanka to prosze się wypowiedzieć . Zgóry dzięki .

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Nie ma jeszcze 55Vt30 . Ale mamy 55d8000 i 55 wl768. I to dobry pomysł aby e porównać obok siebie. Panasonic 55Vt30 - również ale dopiero jak się pojawi na rynku w sprzedaży.

Kampaj

New member
Bez reklam
Samsung d8000 wypada słabiej niż Toshiba, szczególnie w odwzorowaniu kolorów i płynności SD.
Porównywałem 40calowe modele, ale 55wl768 świecie tak samo jak 55wl768:)

peterka1000

Member
Bez reklam
a ja mam pytanie dlaczego w dziale Hitachi?

Kolego sam się nad tym głowie dlaczego w dziale Hitachi to mi się pojawiło . Albo moje niedopatrzenie albo coś net poszalał . Mam do moderatora prośbę o przeniesienie tego watku do działu Samsunga lub do działu Toshiba , lub do obydwu tych razem . :)

blueskyman

New member

Noszę się z zamiarem kupna tv w rozmiarze 55 cali . Oprócz tych wymienionych modeli biorę pod uwage również Panasonica 55VT30E . Ale jak w temacie , miał ktoś do czynienia z w/w modelami ? Który telewizorek lepiej świeci ?? Podobno Tośki w obrazie SD nic nie pobije . Jak ktoś zna odpowiedz na te pytanka to prosze się wypowiedzieć . Zgóry dzięki .

the best tv for me and i user samsung brand and i use samsung D7000 series it very Cool

Do góry