Samsung 55 MU7052

Maverick7909

New member
Witam. Czy ktoś może napisać dlaczego w tym super tv prędkość internetu sadła z 10 do 2 mega albo pół czsami ? Wszyskie inne urządzenia chodzą w pełnej prędkości. Poprzedni tv z kilku lata wstecz też chodził dobrze. Zasięg jest jedna kreska ponizej maksa. Ping normie 32 28 jak na tv. Tv kupiłem głównie do filmów z internetu. Teraz to już satelita pozostała. Porażka.

Ostatnia edycja:

Maverick7909

New member
@Maverick7909
Widzę że masz jakiś trafny egzemplarz, weź go wymień/oddaj
Jaką masz wersję softu?
Przecez wszyscy tu piszą że karta słaba. A kto Ci uzna taka wade. Napisza ci ze masz sobie ruter koło tv postawic albo kablem podłączyć albo że masz słaby internet. Nie wiesz jak w pl odbywają się reklamację. :p:shock: soft od początku ten sam 1123. Podobno najplszy bo na nowych nic nie dzała .Prawda jest taka że tv jest niedopracowany i nie spełnia podstawach choć by zadań które powinen. Albo to poprawia w innych aktualizacjach których boję się instalować albo będziemy taki tv mieć.

Ostatnia edycja:

Maverick7909

New member
Wyłączyłem ruter trochę lepiej połowe więcej. Moim zdaniem to zasięg. Ale wcześniej był ok. Łatwo to sprawdzić właśnie w ten sposób. Jedank ja nie mogę tak sobie podpiąć routera. Mam 2 routery. Jeden w kuchni do jednego tv drugi na górze. A zasięg w starym tv Panasonica było wystarczający. To kto by pomyślał że w 2 razy drozszy tv będzie robił problemy.

feromann

Member
Wyłączyłem ruter trochę lepiej połowe więcej. Moim zdaniem to zasięg. Ale wcześniej był ok. Łatwo to sprawdzić właśnie w ten sposób. Jedank ja nie mogę tak sobie podpiąć routera. Mam 2 routery. Jeden w kuchni do jednego tv drugi na górze. A zasięg w starym tv Panasonica było wystarczający. To kto by pomyślał że w 2 razy drozszy tv będzie robił problemy.
na pocieszenie napisze,że w drogich Sony są jeszcze większe problemy z karta sieciową.

Rezzzio

New member
Ja dziś kupiłem co prawda mu7042. Filmy 1080p bo takie akurat miałem wyglądają bardzo dobrze. Ale to moje skromne zdanie. one Connect super się sprawuje, bardzo wygodne jest to rozwiązanie.

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Rezzzio

New member
Kalibracja była robiona przeze mnie, pod swój gust. Nic profesjonalnego. Aż jestem ciekaw jak wygląda kalibracja od Was. Czy będzie duża różnica. Ale to odezwę się jak będę niebieski:)

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Do góry