Witam,
przymierzam się do zakupu SAMSUNGA 46D8000 (ew. 46D7000). Gdzie mogę znaleźć konkurencyjne ceny tych modeli? Czy w najbliższym czasie zapowiadają się jakieś obniżki cen?
Za granicą taniej ale paczka przejdzie przez większą ilość sortowni więc częściej może zaliczyć "glebę" A co do zakupu hurtowego proponuje odezwać się do jednego z większych marketów AGD/RTVza granicą taniej, tylko domyślam się, że sprowadzenie może trochę kosztować... A może zbierze się tak jeszcze z 20 osób i kupimy po cenie hurtowej u producenta? Coś by z tego było
Proszę bardzo:Dobre jednak standardowe.. bez polotu
Liczyłem bardziej na coś w ten kontekst:
Samsung UN46D8000 46" LED 3D TV: Compare Prices, View Price History and Read Reviews at Nextag
w USA jest taniej ale do podanej ceny doliczany jest podatek (sales tax), poza tym standard telewizji cyfrowej jest inny, inne napięcie, koszta dostawy, i przesyłka musiałaby przejść przez urząd celny który też swoje weźmie...
Od 28 lipca w SATURNIE (sprawdziłem tylko najbliższą gazetkę promocyjna dla sklepu w Gdańsku) Samsung UE46D8000 + plus dwie pary okularów 3D oraz możliwość rat 30 x 0 % ma być za 4899 PLN.
Kup se wpierw normalne okulary. Przecież w tej cenie oferują UE46C8000!
Powiedz mi kolego czemu polujesz na ten/te Szajsungi ?? Co Cie przekonalo ?
Chyba te Twoje nadają się do wymiany. Sprawdź dobrze i nie wprowadzaj zamieszania.
No i oto chodziło... Da się na pewno gdzieś te 500 zł (w porównaniu z ceneo) przytrzymać w kieszeni.. Właśnie o tych promocjach bez VAT ostatnio też słyszałem, ale podobno to PIC na wodę.. Więc jak to jest? C8000 czy D8000? I gdzie jeszcze można poszukać... Ewentualnie kto by się jeszcze pisał na zbiorczą inicjatywę? Jakby co pisać na priv, można by podzwonić po większych supermarketach i się z nimi trochę potargować.. Ja jestem z okolic Krakowa.
Hmm, sugerowałem się tą oto stroną:
Oferta specjalna Saturn Polska
gdzie za 4899 zł jest UE40C8000.
ale faktycznie na dole w gazetce jest 4899zł za UE46D8000, więc zwracam honor!
Też jestem o tym przekonany, zwłaszcza że na stronie WWW w promocji jest tylko model UE40C8000 i to w dodatku za tę samą cenę, a modelu UE46D8000 w ogóle tam nie ma.podejrzewam że to może być jakiś zonk i na miejscu w sklepie okaże się że UE46D8000 już nie będzie ale zamiast niego zaproponują taki sam dobry model tylko że zeszłoroczny......
Chyba te Twoje nadają się do wymiany. Sprawdź dobrze i nie wprowadzaj zamieszania.
To nie jest bezVacie. MM i S ma weekondowo przewaznie na zmiane promo na 0% raty lub pseudo brak VAT. No, ale nie wazne. Ich cena vs ceneo naprawde gniecie.
Powiedz mi kolego czemu polujesz na ten/te Szajsungi ?? Co Cie przekonalo ?
A co się stało w EURO AGD,że modele 55 poszły w górę o 1300 zł w stosunku z przed paru dni?
A co się stało w EURO AGD,że modele 55 poszły w górę o 1300 zł w stosunku z przed paru dni?