Akurat nie. Listwa zabezpiecza przed przeciążeniem zewnętrznym.
K kiki Sklep audiovideo.com.pl Pomagam Październik 3, 2020 #21 Akurat nie. Listwa zabezpiecza przed przeciążeniem zewnętrznym.
C czullo New member Październik 7, 2020 #22 janosmac napisał: Mi w poniedziałek takie coś się przytrafiło. LG OLED 65CX użytkowany od soboty (2dni) Kliknij aby rozwinąć... W takim wypadku chyba można się pożegnac z gwarancją, serwis LG pewnie uzna to jako uszkodzenie mechaniczne...
janosmac napisał: Mi w poniedziałek takie coś się przytrafiło. LG OLED 65CX użytkowany od soboty (2dni) Kliknij aby rozwinąć... W takim wypadku chyba można się pożegnac z gwarancją, serwis LG pewnie uzna to jako uszkodzenie mechaniczne...
M marcin_srok Member Październik 7, 2020 #23 BaDD napisał: Pytanie trochę w temacie. Ja mam cały sprzęt elektr. podłączony poprzez listwy zasilające co powinno stanowić różnicę a pewnie zapobiegać takim przypadkom: tak, nie, kiedy? A może to tzw. "dupochron"? Kliknij aby rozwinąć... Najlepiej zamontować przepieciówki w rozdzielni
BaDD napisał: Pytanie trochę w temacie. Ja mam cały sprzęt elektr. podłączony poprzez listwy zasilające co powinno stanowić różnicę a pewnie zapobiegać takim przypadkom: tak, nie, kiedy? A może to tzw. "dupochron"? Kliknij aby rozwinąć... Najlepiej zamontować przepieciówki w rozdzielni