Trafisz się,po kielonku/kielonkach... :D:mrgreen:;)
Piramida Well-known member Bez reklam Maj 19, 2015 #365 eedviking napisał: ‰ w powietrzu? Kliknij aby rozwinąć... Jakoś się dogadamy...
Henry Active member Bez reklam Maj 19, 2015 #366 Maj miesiącem "komunistów" ( nie mylić z minionym systemem ) View attachment 11900 Ostatnia edycja: Wrzesień 21, 2018
E eedviking Banned Maj 19, 2015 #368 Tiaaaaaaaaaaaaaa...ostatnio kupili białego kucyka , córcena komunię , ale śmierdział i nie chciał się bawić, to oddali do rzeźni. Na szczęście znalazł się człowiek ( porządny) i wykupił kucyka. Pod mur takich rodziców...
Tiaaaaaaaaaaaaaa...ostatnio kupili białego kucyka , córcena komunię , ale śmierdział i nie chciał się bawić, to oddali do rzeźni. Na szczęście znalazł się człowiek ( porządny) i wykupił kucyka. Pod mur takich rodziców...
armanig Klub HDTV.com.pl VIP Maj 19, 2015 #369 Można oglądać kucyka jedząc kucyka, podwójne emocje (cytat)
Henry Active member Bez reklam Maj 19, 2015 #370 Twitter czy Google View attachment 11901 Ostatnia edycja: Wrzesień 21, 2018
Piramida Well-known member Bez reklam Maj 19, 2015 #371 To zależy jaką płeć (czy innych) pytasz... Na golasa masz ? Może zmienię zdanie
Henry Active member Bez reklam Maj 19, 2015 #372 Niestety nie mam, zrobili mi fotke tylko w niebieskich spodenkach
Piramida Well-known member Bez reklam Maj 19, 2015 #373 henry1979 napisał: zrobili mi fotke tylko w niebieskich spodenkach Kliknij aby rozwinąć... Henio,czyli nasze podejrzenia były trafne
henry1979 napisał: zrobili mi fotke tylko w niebieskich spodenkach Kliknij aby rozwinąć... Henio,czyli nasze podejrzenia były trafne
Piramida Well-known member Bez reklam Maj 19, 2015 #375 Tylko obyś braciaka nie spotkała,bo on (jak to Wiking) ma 2x więcej towaru
E eedviking Banned Maj 19, 2015 #376 Piramida napisał: Tylko obyś braciaka nie spotkała,bo on (jak to Wiking) ma 2x więcej towaru Kliknij aby rozwinąć... Jak wieloryb. Jest jeszcze jeden. Attachments z7873669X.jpg 80,5 KB · Wyś: 71
Piramida napisał: Tylko obyś braciaka nie spotkała,bo on (jak to Wiking) ma 2x więcej towaru Kliknij aby rozwinąć... Jak wieloryb. Jest jeszcze jeden.
E eedviking Banned Maj 19, 2015 #377 A to widzieli...aaaaaaaaa??? Polacy vs ruscy [youtube]MVrOdTOs1RU[/youtube]
Piramida Well-known member Bez reklam Maj 19, 2015 #379 Piramida napisał: Tylko obyś braciaka nie spotkała, Kliknij aby rozwinąć... Miało by "spotkał" Nie wiem czemu napisało mi się inaczej
Piramida napisał: Tylko obyś braciaka nie spotkała, Kliknij aby rozwinąć... Miało by "spotkał" Nie wiem czemu napisało mi się inaczej
Henry Active member Bez reklam Maj 19, 2015 #380 Dobra, dobra, chciałbyś sobie z jakąś Henryką poflirtować, a tu lipa Jak to mówią, niby wszystko ładne, piękne, a tam .....j
Dobra, dobra, chciałbyś sobie z jakąś Henryką poflirtować, a tu lipa Jak to mówią, niby wszystko ładne, piękne, a tam .....j