Napisałem po polsku, ale widzę że i tak pojawiły się duże problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego - dlatego wyjaśnię bardzo powoli.
Po pierwsze na post : "Panasonic czy Sony mają podobne rozmiary dwa razy drożej i też 50Hz.
Jedyne modele w tej klasie 100Hz, ma Philips."
Odpisałeś :"no i kiepskie upłynniacze w tych 50hz matrycach...TCL uczciwie do sprawy podchodzi,dobra cena+skuteczne upłynniacze,matryca 100hz kosztuje wiadomo że automatycznie cena telewizora by wzrosła bo żeby dostać telewizor Panasonic to nawet 8 tysięcy nie wystarczy żeby nie smużył a przykładem jest ten tv https://www.youtube.com/watch?v=K4Lb-ZGB1Go&t=0s"
Więc to chyba ty bawisz "wszystkich swoją głupotą " bo nawet nie wiesz o czym piszesz , i na jaki temat .
Nie potrafisz podać żadnych rzeczowych argumentów na swoją tezę że wszyscy oprócz TCL mają kiepskie upłynniacze w tych 50Hz matrycach ....Do tego się odniosłem .
Do pozostałych "nocnych fantazji" nie mam zamiaru nawet się odnosić bo nie mam zamiaru zniżać się do poziomu kogoś ,kto stosuje w dyskusji argumenty typu : "płyń gościu ".
Zgadzam się jedynie z blokowaniem bo ręce opadają jak się czyta "wypociny " ,które nie mają żadnej wartości merytorycznej oraz nie szanują zdania innych ,a o braku rzeczowych argumentach nie wspomnę .