Wczoraj bylem w sc i widzialem wersje w855c 65 calach jakosc obrazu opad szczeki wykonanie miazga przesliczny cienki ladne aluminiowe wykonczenie co do czerni piekna ale wiadomo to tylko w sklepie ale ladnie swiecilo trzeba by bylo przetestowac w nocy. Pojechalem pozniej do mm w radomiu i byly tam wersje 65 jak i 75 wersja 75 byla wylaczona ale zniszczyla mnie byla cudowna jezeli kiki zrobi test tego modelu wiem ze wersja 75 bedzie umnie w domu biore ten tv na raty miazga a technologia 4k musi jeszcze poczekac jak wyjdzie ps5 i blu ray 3d 4k beda juz tanie i norma bedzie 4k za jakies 6 lat.W skrocie opowiem ci o 75 calowej wersji ten tv piekny cienki wykonanie klasa premium ramki cieniutkie.Film ogldalem na wersji 65 bękarty wojnt i zmiotl mnie na tym telewizorze jakosc obrazu miazga a nie wspomne o jakosci kolorow piekne naturlane tylko mozna sobie wyobrazic co sie dzieje na 75 wiem ze ten tv nie jest tani bo kosztuje 8 tys 65 i 75 14tys wiec ludzie za takie ceny kupuja auta uzywane ale niestety ja biore na raty bo to jest inny wymiar rzeczywistosci jednak czym wiecej cali tym lepiej Tv pozeja czekac tylko na test i brac ja pod ps4 i filmy blu ray i mecze pilki noznej .Co do androida pan mi pokazal plynnosc tej zabawki w sklepiej chodzil mega plynnie nic sie nie wieszalo nawet jak szybko co wlaczal i wylaczal. Krotka moja opinia jezeli test wypadnie ok czyli czern bedzie ok wiadomo nie taka jak w oled ale bedzie super i plynnosc i imp pod ps4 bedzie w miare ok ten tv biore tyle w temcie pozdrawiam