Rusza w Europie akcja LG TV gwarancja "0 pikseli" (nie dotyczy OLED TV). Ciekawe czy będzie w Polsce ?

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Rusza w Europie akcja LG TV gwarancja "0 pikseli" (nie dotyczy OLED TV). Ciekawe czy będzie też w Polsce ?

Gwarancja LG TV "0" pikseli obejmuje tylko telewizory LCD firmy LG. Akcja nie obejmuje OLED TV....

"Informujemy, że gwarancja 0 pikseli LG Electronics dotyczy tylko telewizorów LCD.
Ponieważ technologia OLED jest zupełnie inna w porównaniu do technologii LCD , zarówno w budowie i eksploatacji piksela, to nie jest możliwe aby akcja gwarancji 0 pikseli dotyczyła również tej technologii."
fullhd.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
.... jak to rozumieć? Wg Lg tv lcd kupiony za powiedzmy 5 -10 tyś nie może mieć pikseli i jest na to gwarancja ale przy tv oled zakupionym powiedzmy za 40 tyś już piksele mogą wystąpić bo to inna technologia... gratuluję akcji promocyjnej..
Przecież wszystkim chodzi o to żeby również w oledach nie było pikseli po np. roku użytkowania tak jak to miało miejsce w pierwszych oledach..
Nie wspominając po co to zdjęcie z oledem jak akcja dotyczy tv lcd..

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Być może tak jest jak piszesz ale w innym temacie jest napisane że "Królem tv " jest oled od LG- to coś jest nie halo... co komu po tv jak nie chcą dać gwarancji na piksele w tym"królu" za bagatela powiedzmy 40 tys za 65 cali...

Ostatnia edycja:

Rafal7

Banned
Toc to kolejny bełkot, z Królem Ole jak i z tym 0 pikseli, zaczął się sezon na nowe modele i trzeba coś wy myśleć aby ludzi przekonać do kupna tv

Lolek słusznie zauważył tv za 10k ma taka gwarancje a tv za 40k już nie.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Tak Kolego jest bo ewidentnie się tego boją.... inaczej tego nie można tłumaczyć i spoko jak kogoś stać to kupi sobie taki tv za 40 tys i może mieć w nosie co się z tym tv stanie za powiedzmy 2 lata ale też nie koniecznie bo ludzie z kasą też potrafią liczyć i też potrafią szanować swoje pieniądze..

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Na pewno trzeba brać to pod uwagę skoro tak wyraźnie to napisali... i to nie podlega żadnej dyskusji.. chyba że ktoś lubi się oszukiwać...

RHJG

New member
Bez reklam
Witam nie martwcie się nic nie szkoda,"trochę" tych pikseli jest i do oglądania na parę ładnych lat wystarczy....

accu

New member
Bez reklam
Witam uprzejmie,

Zgadza się . "Trochę " ich jest i dają piękny obraz .;)

BTW , no nic Brazylia prowadzi 1:0 z Paragwajem , dalej oglądam na swoim W905A . I gitara .:|
Paragwaj w 72 minucie wyrównał . Jest 1:1

Pozdrawiam,:)
accu
:kom:

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ale myślę że żaden z nas nie chciałby kupić tv za 40 tys żeby np. po roku czy dwóch widział kilka wypalonych pikseli, nie wiem jak to widać w tych modelach z tego roku taki defekt ale w tych co ja widziałem to nie dałbym rady oglądać tv a do tego wiedząc ile na niego wydałem.

Do góry