Wygląda na to, ze panowie na prędce spakowali tv, ale zapomnieli o reszcie. Albo stał na półce i korzystali, skoro pilot był osobno, ale wyciągnęli z zaplecza, tzn. z serwisu 
O takiej sprzedaży w częściach jeszcze nie słyszałem.
Dokładnie jest tak jak piszesz - nie ma innej opcji.Jak można nowy produkt przysłać w 2 paczkach?
No nie oszukujmy się. Dostałeś używkę (np. powystawowy) albo egzemplarz po naprawie...
No chyba, że ktoś jest frajerem i wierzy w zapewnienia typu: "produkt rozpakowany celem sprawdzenia".
Pisałem wcześniej tv ściągali z UK , jest nowy ,a czemu akcesoria szły w drugiej paczce to pojęcia nie mam może jakieś przekręty podatkowe nie wiem , jedynie tylko to mam zastrzeżenie że brak gwarancji no i rachunek zakupu po miesiącu jak zacząłem się ostro upominać .
Witam,
z UK to najczęściej ściąga się wyprzedaże, a tu jak wiemy z naszego podwórka
o "nówce" można zapomnieć. Ostatnio Saturn i MM nazwał ten dział Outlet.
Sposób jest jeden w menu serwisowym odczytać ilość godzin przepracowanych przez TV.
Pozdr.
Przysłali rachunek czy paragon ?Proszę sprawdzić kiedy Pan zapłacił firmie kurierskiej lub przelewem do nich -jeżeli rachunek lub paragon jest po miesiącu wystawiony znaczy kombinowali ostro lub szukali gdzieś podobnego modelu żeby kupić i wystawić papier.Proszę dokładnie sprawdzić dowód zakupu bo może symbol być inny lub nie jest fiskalizowany (tak robią z rachunkiem imiennym)wystawiają papier a w firmie nie fiskalizują go !!!A to jest sprawa karno skarbowa już i nie ma lekko -chłopaki mają problemy można to zgłosić do US !!
To miałeś farta.Ja w ciagu paru lat kupiłem u nich całe kino i ze 3 porządne TV. Zawsze był problem z dotrzymaniem terminu mały i nigdy nie było gwarancji. Faktura zawsze była. Ale cena bili wszystkich innych znacznie. Faktycznie obsługa kiepska ale to myśle z racji skali, przewalają to w wielkich ilościach.
Co do uczciwości to miałem taki przypadek ze dałem zaliczkę 100 pln za coś co mi ściągali na zamowienie za 1000. Przy odbiorze na szybko zapłaciłem 1k zapominając o zaliczce. Zorientowałem sie po 4h zadzwoniłem, nie miałem żadnego kp ze zapłaciłem 1k a nie 900. Gość mówi przelicze kasę wieczorem i zobaczymy ci mi sie zgodzi, poprosił o tel następnego dnia. Myśle, no to po stówie.
Następnego dnia dzwonię, gość mówi zgadza sie mam 100 za dużo, zapraszam.
Także, szacun.
a.
"Szacun" za co, za to, że dostałeś zwrot swoich pieniędzy?
"Szacun" za co, za to, że dostałeś zwrot swoich pieniędzy?
No a próbował ktoś reklamować kupiony w tej "firmie" zakupiony sprzęt? Jak serwis producenta podchodzi do tego? Może jednak sama karta nie ma znaczenia. No ale jednak powinna być.
A z drugiej strony, jeżeli faktura na firmę, to trochę zmienia zasady dochodzenia roszczeń od sprzedawcy. Bo kupujący to już nie konsument i nie jest lepiej chroniony.