Różnice w modelach TV 4K

Petru23

Banned
Dodatkowo w Samsungu w HDR na Netflix obraz się sam przyciemnia i w dzień ciężko coś obejrzeć. Właśnie walczę z tym dla córki, bo spagne Boba próbujemy obejrzeć.

sharezz

New member
Jestem niebieski. Jak mogę uzyskać info na temat specjalnej oferty? Interesuje mnie Sony 55XH9005/9096 i LG 55NANO9.

Pozdrawiam

po 6 dniach: z tym sony jest cos nie tak. nie wiem co, ale maja coś ewidentnie spieprzone z portami HDMI. Jest opóźnienie i w dzwieku do soundbara przez HDMI arc ale też przy podłączonym PS4. Z czego to opoznienie jest randomowe, nie umiem wyczuć zależności. po prostu raz jest - raz go nie ma.

thekurek

New member
po 6 dniach: z tym sony jest cos nie tak. nie wiem co, ale maja coś ewidentnie spieprzone z portami HDMI. Jest opóźnienie i w dzwieku do soundbara przez HDMI arc ale też przy podłączonym PS4. Z czego to opoznienie jest randomowe, nie umiem wyczuć zależności. po prostu raz jest - raz go nie ma.

Czyli cyrk Sony jedzie dalej... Może w którejś kolejnej łatce to poprawią. Niektórzy po dedykowanym updacie mają też problem przy HDMI 2.1 z 4k i 120 Hz.

sharezz

New member
Sony cofnął ten update z OTA, w ogóle go nie widać. Mam wersje systemu z sierpnia, 6.0152. Mogę aktualizować przez USB ale się boje [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Do góry