Rozbudowa stereo do 5.1 - Zensor 1 czy Zensor 3

quasimodek

Member
Bez reklam
Koledzy, do "lipnych" standów za 40 PLN, które mają wychodzić z szafy na seans i wracać tam z powrotem porównujecie wersje pro za 3-6 razy większe pieniądze... Chyba nie o to chodzi.
Pokażcie lepsze za te same pieniądze :roll:

Rafal7

Banned
Te co ja mam to maja tylko w rurce wycięcia, ale ja kabel puściłem otworem gdzie się skręca cały stand, także kabel wchodzi w rurkę od spodu standa a wychodzi otworem w rurce pod górna podstawa.

Rafal7

Banned
Nie, nic się nie dzieje, otwór w szkle jest większy i spokojnie kabel wszedł.
Zmieścił się razem ze szpilką która łączy dwie podstawy, wszystko normalnie się skręciło.

Attachments

• 20141018_145559.jpg
    20141018_145559.jpg
    33,8 KB · Wyś: 48
Ostatnia edycja:

Rafal7

Banned
To zależy, bo jak ktoś ma fajny kabel z oplotem to ładnie by to nawet wyglądało, jeszcze do tego terminal głośnikowy zamontowany w ścianie.
Jednemu się podoba a drugiemu nie, osobiście wole od spodu :).

Rafal7

Banned
Jak bym miał ładny oplot i kabel by pokaźnie wyglądał to tez bym go wywalił na wierzch żeby cieszył oko, a tak to takie maleństwo lepiej schować niech nie szpeci.:wink:

piechu

Member
Bez reklam
Panowie wszystkie propozycje fajne, te podstawki w cenie 200 zł za komplet ze szklanym blatem całkiem cacy. Ale chyba jednak najlepiej będzie kupić coś w stylu zaproponowanych przez quasimodka. Do urodziwych im bardzo daleko ale są tanie. Z drugiej strony tak jak gdzieś zasugerowaliście, odwiedzając castoramę albo innego praktikera pewnie za pół cenę udałoby się samemu coś takiego wymodzić :)

krzysiek1980

Active member
Bez reklam
To jeszcze jeden do kompletu i możemy zakładać Polskiego Brazzersa ;)

Poczekaj, jeszcze Krzyśkaradio namówie i bijemy kasę. Tylko nie wiem dokładnie jak sklasyfikujemy Nasze produkcje - komedia, dramat, horror...:D

Jeżeli one mają być za każdym razem chowane to szukaj najtańszej opcji, szkoda pieniędzy.

Powiem szczerze, że nie wyobrażam sobie chowania standów po każdym seansie filmowym. Nawet te tanie konstrukcje są skręcone na imbusy, więc wątpię żeby ktoś cały stand mierzący 90cm chował do szafy. A rozkręcać je po filmie i później skręcać to głupiego robota:) Kolega musi pomysleć o czymś na stałe, może uchwyty ścienne?

Ostatnia edycja:

piechu

Member
Bez reklam
Nie da się ani standów na stale postawić bo będa zawalać ciąg komunikacyjny. Wierszaki ścienne odpadają bo brak ściany, na której by je można zawiesić. Nie da się i tyle :)

krzysiek1980

Active member
Bez reklam
To będziesz miał problem, bo ja na razie mam takie zwykłe standy ( chromowana rurka i podstawki z płyty wiórowej w okleinie) i one są skręcone na takie malutkie imbusiki. Osobiście nie chciało by mi się za każdym razem to wszystko rozkręcać, żeby wstawić gdzieś do szafy. Chyba że masz osobne pomieszczenie, żeby je w całości chować?

piechu

Member
Bez reklam
Już widzę jak mi żona pozwala rozpalić cały sufit tylko po to żeby przeciągnąć przewody i zawiesić głośniki :D W tej kwestii WAF jest tylko pobożnym życzeniem ;) szafy mamy całkiem pojemne więc tutaj nie będzie problemu :)

Do góry