Trzeba będzie się rozeznać na temat przewodów i listw , dla zwykłego laika to długa droga.
Na razie ładnie świecą
Armaniq devialety pierwszy raz słuchałem na AS w Wawie, były wystawione w pokoju z kolumnami takimi jak ma Dyziol i było bezpośrednie porównanie. Już jak szedłem korytarzem to ten dźwięk sam mnie tam przyciągał. Proste podłączenie , mega przyjemne dźwięki ,dynamiczny bass same plusy polecam warto.
Pamietam tez jak kilka lat temu zadawałem pytania odnośnie bassu latających nogawek itp . Heh
Armaniq devialety pierwszy raz słuchałem na AS w Wawie, były wystawione w pokoju z kolumnami takimi jak ma Dyziol i było bezpośrednie porównanie. Już jak szedłem korytarzem to ten dźwięk sam mnie tam przyciągał. Proste podłączenie , mega przyjemne dźwięki ,dynamiczny bass same plusy polecam warto.
Oooo jak Dyziol ma nowe kolumny to może rozpatrzy moją ofertę jesteśmy po wstępnej rozmowie. Wtedy Dali z kinowego byłyby na sprzedanie.
Krzysztof Tak jak pisałem to pokój gamingowy ,kolumny i skrzynki wylądują w innym pomieszczeniu skrzynki nie będą stały na dywanie tylko na grubych granitach z kolcami. Minimalizm
Lolek mnie to kręci zupełnie co innego ale na poważnie kino musi mieć swoją salkę , stereo osobna i gaming osobną , a rodzinę eksmituje do hotelu
Lolek sub Svs pb 16 ultra w salce kinowej 2 , w salce kinowej 1 polecany przez Ciebie sub velodyne 1200 ultra , dwie takie same sztuki ,z których jestem od początku przygody zadowolony Docelowo fajnie będzie potestować wszystkie kolumny w różnych konfiguracjach , subwoofery i inne sprzęty , bez ściemniania i upiększania.
Bipo nie robiłem porównań, brak czasu wierny marce Sony lolo 2 dziękuje za link , granity i półki na sprzęt w trakcie dzisiaj rzadko kto ma od ręki.