Po pobraniu nowego softu można korzystać z Facebooka jak się zalogować jakiś pin ?????
N nutela11 New member Wrzesień 11, 2011 #1 Po pobraniu nowego softu można korzystać z Facebooka jak się zalogować jakiś pin ?????
N nutela11 New member Wrzesień 11, 2011 #2 No dobra naszukałem się ale teraz już wiem i się podzielę poniżej link do poradnika panasonic logowanie do Facebooka Miłej zabawy
No dobra naszukałem się ale teraz już wiem i się podzielę poniżej link do poradnika panasonic logowanie do Facebooka Miłej zabawy
M mirra001 New member Styczeń 21, 2013 #5 Przy próbie rejestracji po wpisaniu tokena pojawia się komunikat : Unknown error: Token invalid or registering the pin failed! Please try again later. Jaki PIN wpisać w pole ? Proszę o pomoc
Przy próbie rejestracji po wpisaniu tokena pojawia się komunikat : Unknown error: Token invalid or registering the pin failed! Please try again later. Jaki PIN wpisać w pole ? Proszę o pomoc
M mirra001 New member Styczeń 21, 2013 #6 Przy próbie rejestracji po wpisaniu tokena pojawia się komunikat : Unknown error: Token invalid or registering the pin failed! Please try again later. Jaki PIN wpisać w pole ? Proszę o pomoc
Przy próbie rejestracji po wpisaniu tokena pojawia się komunikat : Unknown error: Token invalid or registering the pin failed! Please try again later. Jaki PIN wpisać w pole ? Proszę o pomoc