Pytanie o zestaw:)

arek@arek

New member
Witam,
jestem tu nowym użytkownikiem i powiem, że niestety laikiem jeżeli chodzi o amplitunery i etc.
Ale zdarzyło się, iż mogę zakupić sobie w końcu KD, będzie ono moim pierwszym zestawem, dlatego zwracam się po trosze o pomoc w jego wyborze.
Pokój ma 18m2, w kształcie kwadratu. KD chciałem używac przede wszystkim do TV, Kina, PS3, rzadziej już do muzy.
Zastanawiałem się, nad ONKYO 616, Denon 1713, Yamaha 673 w połączeniu moze z Obsidianami 600 lub Diamond.
Pytanie też ewentualnie o rozbudowę o sub'a, czy z podanymi ampli nie będzie problemu??
Dzięki za jakiekolwiek podpowiedzi,
powiem na marginesie, ze budżet do maks 3500tys.

pieniążek1

Active member
Bez reklam
mam onkyo 616 i jestem bardzo zadowolony z tych trzech ampli mysle ze jest najciekawsza oferta.z subem nie ma problemu przynajmniej takim jaki ja mam

FFooXX5

Klub HDTV.com.pl
VIP
ale w praktyce dobrze wypada w stereo:). Można pomyśleć o denonie o półkę wyżej i zamiast yamahy 673 która w stosunku do zeszłorocznej serii mało czym się różni wybrać model 771 i wtedy jest bardzo ciekawie:)

pieniążek1

Active member
Bez reklam
lepiej kup tanszy ampli i lepsze kolumny.ampli za 2000zl a kolumny za 1600 jeszcze w zestawie.ten zestaw ma byc na frontach czy moze byc plastik plus subwoofer

arek@arek

New member
masz racje, troche sie zapędziłem w kozi róg z ampli a tu padaka do do kolumn

to moze pomyslec o takim zestawie
Denon AVR-1713 + Jamo S 606 HCS3 + Sub 210
lub cos z yamaha?

pieniążek1

Active member
Bez reklam
onkyo ponizej serii 6 jak dla mnie nie warto brac.jest duzy przeskok miedzy 5 a 6.od 6-stki zaczyna sie zabawa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry