Pytanie o MPEG4

przemek_moro

New member
Witajcie! Jestem tu nowy i niebardzo wiem jak sie tu poruszac wiec zobacze czy umie:D
Mam do was pytanie poniewaz chce kupic TV LCD Sony 32" V4500 i nie bardzo jestem przekonany czy mi jest potrzebny tak naprawde MPEG4 gdyz bede ogladał TV tylko z kablowki a dokładniej Toya Cyfrowa (w przyszłosci dekoder HD) ale generalnie (tylko z kablowki) i czy to sie przyda MPEG4?
Jesli mozna zaczerpnac waszej opini i doswiadczenia to co byscie radzili jaki TV inny niz V4500 moze V4000-co o nim sadzicie? Albo jaki byscie proponowali zeby nie przepłacac za MPEG4 zalezy mi na:
technologię optymalizacji obrazu BRAVIA ENGINE 2,czujnik swiatła, Automatyczna redukcja zakłóceń, Automatyczna regulacja głośności,Automatyczne wykrywanie formatu, EPG - NexTView / Digital EPG, i to na tyle by był :rolleyes:
TV ma byc 32"najlepiej Sony myslałem o modelach:KDL-32V4000,KDL-32V4200 ,KDL-32V4240. Generalnie seria "V":grin: :)
Prosze was o pomoc .
Dzieki

p.stasiak

New member
Warto mieć mpeg4, ale ponieważ to dział news więc powiem tylko newsem (z przed kilku tygodni) ze trochę w temacie cyfryzacji się ruszyło :)

Do góry