Witam jestem szczęśliwym posiadaczem Panasonica 42 model PV7. Wiadomo ze TV te 9modele) maja tylko jedno wejscie HDMI i jedno wejscie Component.
Pod Hdmi mam podłączone konsolke PS3. Po Componencie dekoder N. Dalej nie wymieniam poniewaz wiadomo ze inne wejscia nie wykorzystują HDTV.
I CO JEZELI CHCECIE POLĄCZYĆ NAPRZYKŁAD JESZCZE DVD które podwyzsza rozdziałke filmu?
Kupic takie małe urządzonko::krol:
PODŁĄCZYSZ to COŚ pod telewizor wejscia COMPONENT (czyli w sumie 3 takie rozgałężniki) i masz dzięki temu dwa urządzenia połączone przez COMPONENT I KORZYSTASZ Z ROZDZIELCZOŚCI HDTV
k:
W zanym portalu można nabyc taką RODZIAŁKE
PO CO KUPYWAĆ 9niby fachowy) ROZGAŁĘŻNIK z przyciskiem za 80 złoty i wiecej. Jest to nabijanie klientów na kase.
U MNIE TO DZIAŁA I SPRAWUJE SIĘ IDELANIE.
k:
Może nie odkryłem AMERYKI ale mam nadzieje, że wielu uzytkowników modeli PV7 SKORZYSTA ZE SKROMNEJ RADY.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH "PLAZMOWICZÓW":krol:
EDIT:
Znalazłem kolejny kabelek-którego nie testowałem jeszcze
ADAPTER HDMI umożliwia podłączenie 2 odbiorników (prze HDMI) do jedengo źrodła.
Pod Hdmi mam podłączone konsolke PS3. Po Componencie dekoder N. Dalej nie wymieniam poniewaz wiadomo ze inne wejscia nie wykorzystują HDTV.
I CO JEZELI CHCECIE POLĄCZYĆ NAPRZYKŁAD JESZCZE DVD które podwyzsza rozdziałke filmu?
Kupic takie małe urządzonko::krol:
PODŁĄCZYSZ to COŚ pod telewizor wejscia COMPONENT (czyli w sumie 3 takie rozgałężniki) i masz dzięki temu dwa urządzenia połączone przez COMPONENT I KORZYSTASZ Z ROZDZIELCZOŚCI HDTV
W zanym portalu można nabyc taką RODZIAŁKE
PO CO KUPYWAĆ 9niby fachowy) ROZGAŁĘŻNIK z przyciskiem za 80 złoty i wiecej. Jest to nabijanie klientów na kase.
U MNIE TO DZIAŁA I SPRAWUJE SIĘ IDELANIE.
Może nie odkryłem AMERYKI ale mam nadzieje, że wielu uzytkowników modeli PV7 SKORZYSTA ZE SKROMNEJ RADY.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH "PLAZMOWICZÓW":krol:
EDIT:
Znalazłem kolejny kabelek-którego nie testowałem jeszcze
ADAPTER HDMI umożliwia podłączenie 2 odbiorników (prze HDMI) do jedengo źrodła.

JEŻELI KTOŚ JUZ MA TAKIE URZĄDZENIE TO NIE SIĘ PODZIELI SWOJĄ OPINIĄ. (jest ono znacznie tańsze niż przełączniki na pilota)
Ps. nie chodzi mi tutaj o reklame produktów tylko pomoc dla uzytkowników borykających się tak jak JA z małą ilością wejsc pod PANASA PV7.
CHODZI MI O TAKIE ROZDZIELACZE BEZ PILOTÓW (bo ich i tak mam za duzo) i bez przyscików żeby nie latać jak kretyn po pokoju
k:
Ponownie pozdrawiam.
k:
Ps. nie chodzi mi tutaj o reklame produktów tylko pomoc dla uzytkowników borykających się tak jak JA z małą ilością wejsc pod PANASA PV7.
CHODZI MI O TAKIE ROZDZIELACZE BEZ PILOTÓW (bo ich i tak mam za duzo) i bez przyscików żeby nie latać jak kretyn po pokoju
Ponownie pozdrawiam.
Attachments
Ostatnio edytowane przez moderatora: