Cześć,
Chciałbym dołączyć swoje pytania ponieważ mam dylemat dokładnie jak w tytule wątku.
Szukam TV do "jaskini" do gier i filmów (streamingi różnych dostawców, konsola i ew. PC). Pomieszczenie raczej niewielkie 4x5m (oglądanie po krótszej), niskie (2,1m) i w trakcie korzystania z tv będzie zaciemnione.
Wybór wstępny padł na 55 cali w rozsądnej cenie. Po wielu analizach, przerabianiu recenzji oraz wertowaniu tego forum ograniczyłem wybór do Philipsów 8807, 8818, 9008 oraz TCL c745.
Jako, że ambilight jest moim odwiecznym marzeniem to bardziej skupiam się na wyborze między philipsami, 8807, 8818 i może 9008 chociaż ten ostatni powoduje coraz więcej wątpliwości.
Do rzeczy - czy warto obecnie jeszcze kupić 55PUS8807 (widzę jakieś dostępne outlety z x-kom za 3,3k zł i nowe za 3,6k zł) do niego przekonałaby mnie wbudowana opcja wspierania HUE (nie mam ale moja "jaskinia" ma spory potencjał rozświetlania a ja jestem gadżeciarzem

)? Czy jednak różnica na korzyść 8818 jest tak duża, że w planowanych warunkach to będzie niebo a ziemia i należy odstawić HUE mrzonki i brać nowy?
Z góry dzięki za porady i sugestie!
Pozdrawiam,
K