Siema.W Media Expert ten TV jest za 1444 zł.Ostatnio przymierzam się do zakupu jakiegoś TV 37'' - 43''.Będzie używany prawie że tylko do PS3.Będę grał z odległości ok. 2 m , głównie wieczorem.
I teraz moje pytania:
1.Czy obraz w tym TV (HD Ready) jest dobry ?
2.Czy lepszym wyborem byłby TV 37'' ale Full HD ?
3.Jaki jest input lag tego TV (lub jak ogólnie współpracuje z PS3) ?
To jak posiadasz ten tv to powiedz mi czy wyswietla obraz na calym ekranei bo czytalem gdzies kliedys ze nie wyswietla i sam jak poszedlem obejrzec do sklepu to bylo to samo ze nie wyswietlal obrazu na calym ekranie najbaerdziej bylo to widoczne z lewej strony gdzies ponad pol cm. dzwonielem do samusnga to mowili ze tak nie powinno byc jak jest u ciebie.Zdecydowałem się i kupiłem ale model model PS43D490 (3D).
To jak posiadasz ten tv to powiedz mi czy wyswietla obraz na calym ekranei bo czytalem gdzies kliedys ze nie wyswietla i sam jak poszedlem obejrzec do sklepu to bylo to samo ze nie wyswietlal obrazu na calym ekranie najbaerdziej bylo to widoczne z lewej strony gdzies ponad pol cm. dzwonielem do samusnga to mowili ze tak nie powinno byc jak jest u ciebie.
Witam,
Jestem zainteresowany zakupem, zastanawia mnie rozdzielczość 1024 x 768, widziałem jak dobrze radzi sobie z cyfrową tv, jestem zadowolony - ale nie mam pojęcia jak poradzi sobie z PS3.
Aktualnie mam malutki TV Philips LCD 26" z matrycą 1366 x 768, i gry wyglądają świetnie.
Pytanie czy przy ekranie o wielkości 43" obraz nie stanie się gorszy ? (wiem że piksele są podłużne w plazmie, więc ostatecznie 1024 x 768 - to ten sam obraz co 1366 x 768 w LCD).
Proszę o opinie na temat ostrości obrazu w przypadku pracy z telewizją HD oraz Konsolami.
PS43D450 Plazma SAMSUNG mam prośbę podłączyłem kabelkami component i w jaki sposób zmienić w ustawieniach aby po włączeniu TV automatycznie uruchamiał się w wyjściu component, aby nie trzeba szukać i przełączać z pilota... Dzięki