Szkoda, że nie widać godziny, bo do 9:10 - 9:15 strona śmigała jak szalonaKaminski,
Nie Janusze, bo takich to ja wciągam nosem, a system, dosłownie i w przenośni ; )
Czytaj ze zrozumieniem, bo mnie irytuje takie gadanie. Czego nie rozumiesz? ; )
Dla Ciebie spokojnie, bo dokończyłeś transakcje i nie widzisz problemu.
Ja też miałem kilka razy konsole w koszyku, wypełnione dane do płatności i za każdym razem pojawiał się błąd i to głównie była wina serwerów, a nie dostępności.
Siedzieliśmy w tym samym czasie w tym samym sklepie.
Ty chwaliłeś się na forum zakupem, a ja w tym samym czasie widziałem "nie można wyświetlić tej strony".
Poczytaj fora, większość ludzi miało takie problemy i to ci, którzy dokładnie wiedzieli, co, gdzie i o której.
To nie jest kwestia trafienia w okienko, a bardziej obciążenia serwerów w danej lokalizacji. Nie wiem.
Teraz w ME poszło bez najmniejszych problemów, okienko czasowe jak to piszesz, klik, zakup i konsola w domu. Da się?
Masz na dowód, zdjęcie zrobione w dniu premiery PS5.
Jak Ty brandzlowałeś się nową konsolą na której przycebulisz na nowe pantalony z "nju jorkera", to ja widziałem to co masz na powiększeniu![]()
![]()
Dobra Armani, nabijam się przecież. Sam bez problemu kupiłem xx konsol, tylko trzeba było trochę planować wcześniej i potem szło bez problemu. W każdym razie ciesz się, że w końcu udało się kupić PS5 i tyle. Control na PS5 testowałeś? Dali ostatnio w PS+.
Po Pająku nie ma w co grać. Opóźnili mi FC6 i jest lipa.
Ostatnia edycja: