Ps4 czy warto

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Nie widzialem żeby ktoś kupił złoty lancuszek za dwa tys i oferował za 7..

To malo widziales...

W miare na bierzaco sledze aukcje na allegro i olx w poszukiwaniu monet... Na biezaco trafiam monety, ktore maja wartosc kilka razy wieksza :)

Np takie o to fajny numizmat z szafirami :)

lolo2

Well-known member
Bez reklam
No, a czy nie " o tako Polske walczyli my"? ; )
Wolny, niczym nie skrępowany rynek? Wiem, wiem, koń by się uśmiał.

To jest wlasnie wolny rynek, kto bogatemu zabroni sprzedawac np. Takie Heco Celan w cenie... 30% nowych. Albo taki Kapusta kupil Set Arii, zostawil podlogowki a reszte sprzedal po cenie w jakiej kupil caly set. Wiec ma 926 za free...

Ktos zamowil sobie w przedsprzedazy PSa w Xkomie.... Xkom dal mega dupy i nie dostal ani jednej sztuki konsoli to sie wkur*&&$il i zamowil na OLX aby na swieta bylo.

Tvmania

New member
Bez reklam
Jest szansa żeby konsole pojawiły się na święta bo kobietka szykuję mi prezent w postaci ps5 bo bie dala rady kupic 19. Ja cos najwyżej olx kilka stówek więcej.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Jest szansa żeby konsole pojawiły się na święta bo kobietka szykuję mi prezent w postaci ps5 bo bie dala rady kupic 19. Ja cos najwyżej olx kilka stówek więcej.
Prędzej +1000 zł, ale może ceny trochę spadną jak się wypstrykają największe świry :D Chociaż wątpię, bo potem bogaci rodzice będą kupować swoim dzieciom PS5 na święta za 5k. Dziecko chce, dziecko ma :D

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Seizo już ma :D
o42lx4g47o061.jpg

Kto czeka na aktualizację pod next-geny ? ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Może tak być, nie jestem fanem CD-Projektu, nie wzrusza mnie Wiedźmin i być może podobnie będzie z Cyberpunkiem.
To nie Rockstar i (dla mnie) o wiele lepszy RDR czy GTA.

Trzeba będzie zagrać i ocenić, na pewno nie zamierzam się męczyć.

Na razie podchodzę sceptycznie i bliżej mi tu do Wonzia, a jak będzie zobaczymy.

[youtube]-NuOR2blmJE[/youtube]

Ostatnia edycja:

kaminskakl

Active member
Bez reklam
RDR jest klasę niżej niż Wiedzmin. GTA jest spoko, ale fabularnie to również klasa niżej niż Wiesiek. Cybera jestem mocno ciekawy, ale nie spieszy mi się w ogóle. Zobaczę na jakiej konsoli lepiej działa i w przyszłym roku na spokojnie kupię tę grę.

Nie mam już PS5. Sprzedałem :D Kumplem sobie zostawia to może w weekend wpadnę do niego zobaczyć jak pad działa.
Do mnie przyjdzie kolejne PS5 po 15 grudnia w pakiecie z FIFA (sprzedam odrazu), Spider-Manem i dwoma padami za cenę sporo niższą niż sprzedałem dzisiaj tego golasa. Tamtem zestawił już sobie zostawiam, bo cholera wie kiedy będzie nowa konkretna dostawa.

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
RDR jest klasę niżej niż Wiedzmin. GTA jest spoko, ale fabularnie to również klasa niżej niż Wiesiek.

Zapomniałeś o jednym, drobny szczególe - dla Ciebie ; )
Być może też dla większości tej ogromnej społeczności growej na tym forum (czyli max 5 osób ; )
RDR/GTA ma tą plastyczność którą lubię, coś jak model sterowania czy strzelania w niektórych grach.
Korzystasz i się cieszysz. GTA - mowa o online, to do dzisiaj niedościgniony wzór dla wszystkich.
Singiel to dodatek, aczkolwiek też wolę pojeżdzić/postrzelać/polatać/potuningować, jak pyrkać na koniu w jakiejś szmacie, wywijać mieczem i tuningować kopyta w stajni :D

Do mnie przyjdzie kolejne PS5 po 15 grudnia

Potem się dziwić, że konsol nie ma w sklepach ; )
Ja jestem ciekawy, jak spadną te niedobitki na olx, jak wrzucą PS5 do sklepów.
Z tych 3500-5000zł zaraz się zrobi 1800zł.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Zapomniałeś o jednym, drobny szczególe - dla Ciebie ; )

Być może też dla większości tej ogromnej społeczności growej na tym forum (czyli max 5 osób ; )

RDR/GTA ma tą plastyczność którą lubię, coś jak model sterowania czy strzelania w niektórych grach.

Korzystasz i się cieszysz. GTA - mowa o online, to do dzisiaj niedościgniony wzór dla wszystkich.

Singiel to dodatek, aczkolwiek też wolę pojeżdzić/postrzelać/polatać/potuningować, jak pyrkać na koniu w jakiejś szmacie, wywijać mieczem i tuningować kopyta w stajni :D

Potem się dziwić, że konsol nie ma w sklepach ; )

Ja jestem ciekawy, jak spadną te niedobitki na olx, jak wrzucą PS5 do sklepów.

Z tych 3500-5000zł zaraz się zrobi 1800zł.

Pewnie, że moim zdaniem :D RDR2 nawet nie ukończyłem. Taka lipa była. Sprawdziłem też Metacritic z ciekawości, żeby porównać skalę do naszej forumowej ekipy i tam również kilkanaście tysięcy osób wyżej oceniło Wieśka niż gry od R. Osobiście mam to gdzieś bo przy GTA bawiłem się świetnie. Niestety samo podejście Rockstara w ostatnich latach jest mega słabe. Każą sobie płacić za GTA V na PS3, PS4 i PS5. Dla porównania Redzi dają darmowy update na nowe generację. Sam kupiłem Wieśka GOTY za 20 zł specjalnie, aby zobaczyć jak to będzie śmigało z efektami RT.
Postrzelać i polatać/pojeździć będzie można w Cyberpunku :D Samego klimatu Wiedzmina też "nie lubiłem" przed zagraniem. Potem doceniłem jak dobra i dopracowana jest to gra. Pochłonąłem się całkowicie w tym świecie. Na to jednak potrzeba trochę więcej czasu niż 15 minut gry. Muzyka, grywalność, fabuła to rzeczy wyprzedzające Rokstarow o 10 lat. Multi mnie nie interesuje.

Co do cen to PS5 tak zaraz nie spadnie. Chyba, ze mówiąc "zaraz" masz na myśli jakieś 4-5 miesięcy od teraz to ok ;)

Ostatnia edycja:
Do góry