Ps4 czy warto

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Panowie, naprawdę macie problemy, jak na dzisiejsze czasy :)

Spodziewałem się takiego komentarza i w sumie się nie dziwię ; )
Widz polega na tym, żeby w tym syfie w którym się znalazło wiele osób, mieć właśnie takie problemy.
Ja osobiście, nie dam się złamać, załamać, czy żyć, tak, jakby inni chcieli którzy sami są w czarnej upie. Osobiście, to mi się już rzygać chce całą tą sytuacją. Od podziałów, polityki, społecznych zawirowań, strefy biznesu, religijnych waśni, teorii spiskowych, mamienia z tv i całego tego syfu którym jak żyje, nigdy nie miałem wcześniej styczności. Cieszmy się z tego co jeszcze jest i nie dajmy się zwariować, bo z tego co widzę, co po niektórych, to już za póżno ; )

lolo2

Well-known member
Bez reklam

Prawda, prawda lepiej na forum powkurzac armaniga, kaminskiego lub piramiede, czlowiek odrazu szczesliwszy w tych glupich czasach.

Pirusia znowu w ciula zrobili z PS

[youtube]h9ROuzSXZoI[/youtube]

Tak z ciekawosci.
Mediaexperty i inne sklepy, myslicie ze w przedsprzedazy wszystkie Xboxy sprzedali, czy maja cos ekstra co powinno trafic na sklepy? Chociaz na wystawke.

kuba378

Active member
Mnie powoli dobija ta cała dzisiejsza rzeczywistość :(
Jeszcze jak dochodzi śmierć w najbliższej rodzinie, to odechciewa się wszystkiego :(
Może i też zamówię sobie PS5 albo Xa, człowiek się trochę odstresuje.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Prawda, prawda lepiej na forum powkurzac armaniga, kaminskiego lub piramiede, czlowiek odrazu szczesliwszy w tych glupich czasach.
@armanig @lolo2
Podpisuje się pod tym. Do tego dawno nie było żadnej afery tutaj. Lolo rozkręć coś :D

IMO Xboxy powinny być do kupienia u nas. Na oficjalnej stronie Microsoft dalej można kupić, oznacza to, że było sporo sztuk. W DE wszystko wyprzedane w Microsoft Store.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Pirusia znowu w ciula zrobili z PS

Okazało się,że był to pomysł wujka Lola,który chciał dostać Assassina na płycie i nagrać unboxing :D
Polish-20201105-064335820.png

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
No to się niespodzianka, ; )

https://www.ppe.pl/news/151498/ps5-...ie-wczytywania-gier-i-czasy-uruchomienia.html

Sony się wszędzie chwaliło (zresztą wciskają kit jak co premierę), jak to ma najszybszy dysk (lub co kolwiek z architektury co wpływa na szybkość).
Konferencje, wyjaśnienia, podkreślanie tego na każdym kroku.
Ok, ale co z tego wyszło w praktyce?

Czytając i oglądając te materiały, można było odnieść wrażenie, że faktycznie, na tym polu, tutaj PS5 będzie dominował, a tu co?

Nie dość, że PS nie ma (moim zdaniem rewolucyjnej funkcji) Quick Resume która potrafi zamrozić kilka tytułów i przeskakiwać błyskawicznie pomiędzy nimi, to jeszcze wczytuje... wolniej od XB :D

Wtopa i tyle. Można pisać, że nie ma to większego znaczenia (poniekąd się zgadzam), ale tutaj chodzi o sam fakt.
Oczywiście, to wszystko może się pozmieniać, optymalizacja, konkretne tytuły itp. No, ale, ale...

Dla przykładu:

Red Dead Redemption 2
- XSX: 1m4s
- PS5: 1m5s

FFXV
- XSX: 48s
- PS5: 1m10s

Destiny 2
- XSX: 42s
- PS5: 57s

MH World
- XSX: 35s
- PS5: 51s

Arkham Knight
- XSX: 58s
- PS5: 1m7s

Gamespot właśnie przetestował:

https://www.ppe.pl/news/151498/ps5-...ie-wczytywania-gier-i-czasy-uruchomienia.html

[youtube]pRRWsE3s46Q[/youtube]

Ostatnia edycja:

Seizo

Active member
Bez reklam
Sony się wszędzie chwaliło (zresztą wciskają kit jak co premierę), jak to ma najszybszy dysk (lub co kolwiek z architektury co wpływa na szybkość).
Konferencje, wyjaśnienia, podkreślanie tego na każdym kroku.
Ok, ale co z tego wyszło w praktyce?
Wyszło, że wsteczna w PS5 jest skopana i zrobiona byle by było. Zobaczymy jak będzie w multiplatformach nowej generacji.

Podajcie namiary gdzie mogę zakupić ps5

https://www.olx.pl/oferta/konsola-playstation-5-CID99-IDHfLYP.html
https://www.olx.pl/oferta/sony-playstation-5-nowa-wersja-z-napedem-CID99-IDHfZvL.html
https://www.olx.pl/oferta/playstation5-wersja-z-napedem-CID99-IDHficC.html

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ktoś pamięta, jak wygląda odbiór towarów w sklepie zakupionych online w MM?
Dostałem dziś sms, że można odbierać w dniu premiery, ale jak byłem dziś na zakupach, wstąpiłem do punktu odbioru (już są w MM) i pytam, czy mogę z buta w ciemno przyjść we wtorek, skoro zapraszają po odbiór, to babka mówi, że... eeee, jakiś kod pin jeszcze muszę mieć, że ona nie wiele wie i w sumie, to może we wtorek w ogóle może być wszystko zamknięte. Także pogadali ; )

Jak to wygląda, faktycznie dosyłają jakiś pin jeszcze przed odbiorem?

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Ktoś pamięta, jak wygląda odbiór towarów w sklepie zakupionych online w MM?
Dostałem dziś sms, że można odbierać w dniu premiery, ale jak byłem dziś na zakupach, wstąpiłem do punktu odbioru (już są w MM) i pytam, czy mogę z buta w ciemno przyjść we wtorek, skoro zapraszają po odbiór, to babka mówi, że... eeee, jakiś kod pin jeszcze muszę mieć, że ona nie wiele wie i w sumie, to może we wtorek w ogóle może być wszystko zamknięte. Także pogadali ; )

Jak to wygląda, faktycznie dosyłają jakiś pin jeszcze przed odbiorem?
Dostają PIN gdy zamówienie jest gotowe do odbioru.

Do góry