No i widzisz - teraz argumenty ad personam. Standard.
Wybacz - jakoś nie widze tych Twoich testów w realu - raczej same "teorie", które pojawiały się juz 2 lata temu, a pisali je właśnie ci, którzy nabylu BD a nie PS3. Twój argument (a raczej wniosek z "testu" brzmi - "PS3 jest odtwarzaczem do dupy bo ja mam odtwarzacz za 3 tys. na którym oglądam filmy." Weź przestań... Co do nazywania mnie fanatykiem - czy ja piszę, że PS3 jest najlepsze?
Co do Twojego zdania dot. obrazu. Jak dla mnie marny bo znowy nie podajesz konkretnego przykładu, tylko walisz stereotypami: "procesor cell nie jest stworzony...". Bullshit. Jeszcze raz tłumaczę ci, że to o czym mówimy to obraz CYFROWY, nie analogowy. A więc procesor ma po prostu liczyć. Jak będzie się nazywał itp. nie ma znaczenia. Dla mnie wady PS3 dot. filmów wymieniłem w pierwszym moim poście. Więcej nie znam. No może jedna - kształt do dupy.
Pokaż mi próbki obrazu, zdjęcia itp. Dasz dowód - przyznam się do błędu.
"
Jeżeli twierdzisz, że odtwarzacz BD tylko odczytuję obraz i go wysyła to tylko pogratulować." - tak twierdze, bo nie widzę różnicy pomiędzy moim ps3, a sony BD-S350 mojego kuzyna. Papka marketingowa mnie nie obchodzi, bo ona jest od tego, żeby wepchnąć to samo za więcej pieniędzy.
"Dźwięk wielokanałowy - Przy przesyle dźwięku PCM po kablu HDMI występuję efekt Jitter który kaszani nam dźwięk." - tzn. co konkretnie się dzieje? To?:
http://www.homegardenandgift.org/2008/01/11/fixing-jitterjudder-picture-distortion-when-playing-blu-ray-on-playstation-3/ U mnie filmy działają, amplituner współpracuje. Czego chciać więcej. Czy mam gorszy obraz od Ciebie - nie sądzę.
Co do stereo - czy ja się w jakimkolwiek momencie wypowiadałem na temat stereo? PS3 do idealnego stereo równie się nie nadaje jak każdy blu-ray. Jakbym chciał słuchac stereo to bym kupił odtwarzacz CD+wzmacniacz. A kolega z początku pytał o filmy i tylko filmy.
Mam nadzieję, że kolejny Twój post będzie bardziej merytoryczny ...