Klisman1987
New member
Sformatowalem pen drive na NTFS. Program przerobił film konsola bez problemu go czyta tylko jest kolejny problem z dźwiękiem. Przerywa w takim stopniu ze prawie wogole nie ma ścieżki audio
pinhead23 napisał:... przy okazji spytam
wierzyć w plotki że dodadzą w którym update'cie możliwość odtwarzania mkv ?
zenabi napisał:Witam,
rozumiem, że wątek przeczytałeś i wiesz jak używać mkv2vob. Więc po wypaleniu wynikowych katalogów na płycie DL wszystko działa (nawet nie zauważam zmiany warstwy). Płyta - Verbatim +.
--
pozdrawiam
pinhead23 napisał:wiem że ten czarny pasek na dole to wynik tego że film jest w 720p a nie 1080p (swoja droga możliwe jest odtworzenie 1080p z matroski na ps3? kiedys ice age 2 nie mogłem odpalić)
Ten link już nie działa , umieściłeś może jeszcze gdzieś indziej ten tutorial ?incognitos napisał:Kilka miechów temu napisałem tutorial dotyczący korzystania z mkv2vob może komuś się przyda - http://www.psxextreme.info/Konwertowanie-mkv-do-vob-t64913.html
Dołączę do pytania bo mój aparat kręci filmy w takim samym formacie i rozdzielczości.darok napisał:Mój aparat kręci filmy w hd dokładnie 1280x720 i zapisuje je jako pliki mov,czy jest możliwość ich odtwarzania na ps3 bo w takim formacie konsola ich nie widzi,czy jest taka możliwość program co by można je przerobić z jak najmniejszą stratą jakośći pozdrawiam
Complete name : E:\Filmy\Ali.2001.720p\Ali.2001.720p.mkv
Format : Mk
File size : 7.95 GiB
PlayTime : 2h 36mn
Bit rate : 7265 Kbps
Video #1
Codec : MPEG-4 AVC
Codec/Info : MPEG4 ISO advanced profile
PlayTime : 2h 36mn
Width : 1280 pixels
Height : 544 pixels
Display Aspect ratio : 2.35
Frame rate : 23.976 fps
Audio #2
Codec : DTS
Channel(s) : 6 channels
Sampling rate : 48 KHz
Language : English
Text #3
Codec : UTF-8
Codec/Info : UTF-8 Plain Text
Moje pytania to:Transformers.Revenge.Of.The.Fallen.2009.720p.mkv
Format : Mk
File size : 7.94 GiB
PlayTime : 2h 30mn
Bit rate : 7561 Kbps
2009 12:49:06
Video #1
Codec : MPEG-4 AVC
Codec/Info : MPEG4 ISO advanced profile
PlayTime : 2h 30mn
Width : 1280 pixels
Height : 720 pixels
Display Aspect ratio : 16/9
Frame rate : 23.976 fps
Audio #2
Codec : DTS
Channel(s) : 6 channels
Sampling rate : 48 KHz
Text #3
Codec : UTF-8
Codec/Info : UTF-8 Plain Text
to zalezy to od parametrow filmu.-najlepiej tylko przemuxować a nie transkodować obraz bo to wiele czasu trwa